Ny dag, nye erfaringer

1. De fleste har nok fått med seg at bussene på østlandet streiker. Derfor måtte jeg ta toget inn til Oslo. Å ta tog er/var en ny opplevelse for meg. Jeg har kun tatt toget alene èn gang tidligere, og det var i 2009 fra Oslo til Vinterbro.

 

2. Et bilde av bagasjen min. Eller i alle fall halvparten av den. I tillegg til denne bagen hadde jeg håndbagasje av tilsvarende størrelse og tyngde. Dere skulle sett som folk glante da jeg dro med meg dette inn på Oslo S! Muligens fordi jeg svettet som en gris og pustet som en maratonløper. Denne bagasjen var nemlig alt for tung for meg. Jeg fikk mer enn bare «et par» skeptiske blikk fra vaktene, for å si det slik, men de kom ikke bort. Trodde vel jeg hadde corona.

 

3. Jeg rakk såvidt – og når jeg sier såvidt mener jeg på sekundet – bussen som gikk til sørlandet. «Er det du som er Jessie?» Spurte bussjåføren meg da jeg, pustende og pesende, kom med all bagasjen. «Ja», svarte jeg, og stusset litt over at han sa Jessie, ikke Jessica, men gadd ikke spørre.

 

4. Bilde jeg tok gjennom ruta på bussen idet vi kjørte. Ble faktisk ganske fint, men det ser dere ikke ovenfor, så jeg poster en større versjon av det her:

5 & 6. Flere bilder jeg tok gjennom ruta. Nummer 6 sendte jeg i mms til Espen,  med teksten «sånn vi skulle hatt i Ål, vettu». I Ål har vi nemlig ikke sykkelsti, så der sykler folk hvor enn det passer dem.

Klokken 11:14 dro jeg fra Ål og ikke før 19:00 var jeg fremme på sørlandet. Nå har jeg fått i meg litt mat, tatt en dusj og skal ta meg en time eller fem på øyet. Rart hvor sliten man blir av å bokstavelig talt ikke gjøre noe som helst.

Del på

2 Kommentarer

 1. Alex
  24. september 2020 / 20:42

  Jessie er vel et ganske vanlig kallenavn for Jessica ? ? Uttaler du med myk eller hard J, egentlig ? Fine bilder ?

  • livingdoll
   Forfatter
   25. september 2020 / 11:02

   Ja, det er kanskje det? Hehe. Uttaler det rett frem, men er igrunn ikke så veldig nøye på det. Yessica, Jessica, Djessica… er ikke no big deal:p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: