Våknet ett år eldre

I går fylte jeg 30 år. Fortsatt ganske rart å tenke på, så jeg lar bevisst være. Dagen i går gikk for det meste til kakebaking og andre generelle forberedelser til selskapet i kveld. Jeg vet også av erfaring at det å legge falske vipper er risikosport som potensielt kan ødelegge hele sminken,  så derfor puttet jeg dem like gjerne på i går kveld før jeg hoppet i dusjen, fikset håret og la meg.

Våknet med denne looken. Haha. Hårruller er utrolig ubehagelig å sove med, for dem som måtte lure på det.

Cupcakes til frokost er ikke så dumt, altså. De måtte jo testes før jeg kan servere dem til gjestene. De smaker vanilje.

Del på

1 Comment

  1. 25. september 2020 / 12:14

    Hurraaaaaa, og gratulerer med dagen!! News flash; 30 føles ikke noe annerledes enn 29 :p
    Håper uansett du får en knall fering i dag 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: