Overdose

Livet er som Freia sin 320 grams sjokoladeplate med Oreo: I begynnelsen virker den som en god idè. I starten, ved det første bittet, er den kanskje det, også. Det føles bra. Smaker godt. Du nyter det. Men etter en stund slutter det å være godt. Kanskje, helt avhengig av hva slags menneske du er, kommer du til og med halvveis før du kjenner at dette ikke var noen god idè likevel. At du skulle ha stoppet for lenge siden, mens det enda var digg. Men du klarte ikke. Du ville ha mer. Du trodde at siden det var bra akkurat da, ville det være enda bedre jo mer du slukte i deg.

Nå sitter du der med kvalmen som bygger seg opp innvendig, og innser at du tok feil. Du har fått i deg for mye. Du vil ikke dette. Fy faen, som du ikke vil dette! Du ser på deg selv i speilet, og lurer på hvem den forbanna idioten som stirrer tilbake på deg er. «Hvorfor så glupsk, din forbanna flodhest?», tenker du.  Er du som meg, gliser du antagelig litt til idioten også, i ren sarkasme.

Du har en vond smak i munnen. Det er den samme smaken som ga deg mersmak for en stund siden. Men nå får den deg til å ville kaste opp. Du sitter og angrer på det du har gjort, og lurer på hvordan det er mulig at noe som var så godt, kan bli så jævlig. Nok en gang innser du to ting: 1) du skulle ha stoppet for lenge siden, og 2) du har fått for mye.

Du har tatt en overdose på sjokolade.

Eller kanskje var det livet.

Og akkurat der og da vil du bare pælme hele dritten til helsikke.

Del på

4 Kommentarer

 1. drj
  30. september 2020 / 16:04

  Du er virkelig annerledes nå. Og jeg elsker det! 🙂
  Vakre bilder av nydelige deg.

  • livingdoll
   Forfatter
   30. september 2020 / 16:52

   Du vet at jeg kommer til å politianmelde deg for stalking slik du holder på? Å skrive kommentarer på bloggen min på en måte som antyder at vi kjenner hverandre når faktum er at jeg ikke har den fjerneste anelse om hvem fanken du er, er nå èn ting, men å søke opp mobilnr mitt og sende så mye mld at jeg må blokkere nr ditt… Du er ikke frisk i hodet og jeg håper inderlig du får den hjelpen du trenger, men om du er smart, lar du denne stalkingen være fra nå av.

 2. 16. oktober 2020 / 17:39

  Veldig bra skrevet! Akkuratt sånn föles det. Veldig ofte!

  • livingdoll
   Forfatter
   18. oktober 2020 / 15:16

   <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: