Kall meg bare doktor Jessica

Det er èn ting alle single mennesker har til felles; så fort deres eget forhold går i grøfta, blir de eksperter på andres. Og hva slags menneske ville jeg vært om jeg ikke selv utnevnte meg til hobbyparterapaut og satte i gang tidenes spalte her på bloggen? Et smart et. Men også; et kjedelig et, som ikke ser muligheter. Jeg ser muligheter, og tenker som så at en utenforstående (meg) som ikke kjenner de to involverte i en konflikt (deg og din partner) kan gi bedre og mer fornuftige råd enn noen som er emosjonelt involvert (deg/din partner/dine eller vedkommendes venner, familie, kollegaer etc).

Faktisk vil jeg være så frekk at jeg gir følgende råd: spør meg, ikke venninna di. Spør meg, fordi jeg ikke kjenner deg, og derfor ikke ubevisst favoriserer den ene parten. Vennene, familien din og kollegaene dine gjør nemlig det. De favoriserer enten deg, om de liker deg godt, eller partneren din, om de ikke liker deg i det hele tatt. Mange av dem har kanskje også skjulte hensikter med rådene sine; det kan hende de ikke liker partneren din og ønsker at dere skal gjøre det slutt, eller det kan være at de ikke liker deg som person, skjuler det godt, men gir deg råd som fører til at du tar emosjonell skade, for eksempel ved at du får beskjed om at du overreagerer i situasjoner hvor du faktisk ikke gjør det.

Jeg er en fremmed person som ikke påvirkes av deg og ditt forhold overhodet. Jeg kjenner ikke deg, jeg kjenner ikke partneren din, og jeg tjener ingenting på hvorvidt dere holder sammen livet ut eller gjør det slutt innen de neste tjuefire timene. Når jeg gir deg råd, er det fordi jeg ønsker å hjelpe.

Så har du et problem med kjæresten? Med en kollega på jobben? Med foreldrene dine? Med en eks? Med ungene, med økonomien, med håret? Skriv det i en epost til livingdoll.blogg@hotmail.com så skal jeg forsøke å hjelpe.

Innlegget ditt postes på bloggen, men du forblir anonym. Husk å oppgi kjønn og alder, av den enkle grunn at rådene jeg gir til ei jente på 13 vil være svært annerledes enn rådene jeg gir til en voksen kvinne på 35.

OBS: jeg svarer IKKE på spørsmål om slanking, kosthold eller narkotika. 

Del på

10 Kommentarer

 1. Alex
  20. oktober 2020 / 15:30

  Spennende 🙂

  • livingdoll
   Forfatter
   20. oktober 2020 / 20:32

   ja, håper det dukker opp noe annet enn bare spam i innboksen nå xD

 2. Raymond
  23. oktober 2020 / 22:01

  Jeg har nettopp blitt singel. Er det for tidlig å finne en ny?

 3. William
  23. oktober 2020 / 22:05

  Litt skeptisk til bloggere som gir råd men jeg prøver likevel;)

  Jeg er 25, dama 23 og hun vil ALDRI ha sex. ALDRI. Hun var veldig gira i begynnelsen men ca 2 år etter at vi flytta sammen har hun mistet lysten helt og bare dytter meg unna når jeg prøver. What to do?

 4. Aleks 17
  24. oktober 2020 / 04:09

  E-post sendt 😉

 5. Anonym
  24. oktober 2020 / 08:48

  Er ikke du forlovet?

  • livingdoll
   Forfatter
   25. oktober 2020 / 14:05

   ikke nå lengre..

 6. Catherine
  25. oktober 2020 / 04:00

  Håper det går bra at jeg spør her istedenfor på mail?? 🙂

  Jeg og typen min venter barn og i går fikk jeg vite at familien hans har en tradisjon med å kalle barna for Edvard. Typen min heter Edvard til mellomnavn, faren hans heter det, bestefaren hans heter det osv. Vi venter en sønn i desember og de forventer at jeg deltar i tradisjonen og kaller barnet for Edvard. Men jeg liker ikke navnet i det hele tatt og syns faktisk at det er skikkelig stygt. Men jeg vil ikke ødelegge en familie tradisjon. Hva skal jeg gjøre? :/

 7. Anna
  25. oktober 2020 / 09:29

  Trodde du var forlovet?

  • livingdoll
   Forfatter
   25. oktober 2020 / 14:05

   jeg VAR 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: