Norges sureste blogger

De siste to dagene har jeg vært i skikkelig dårlig humør. Jeg vet ikke om det skyldes været, hormoner eller bare det faktum at 2020 har vært et drittår jeg mer enn gjerne skulle ha strøket fra hele kalendersystemet, men jeg tuller ikke når jeg sier at jeg glatt ville tatt hjem prisen for årets sureste blogger, hadde noe slikt eksistert. Bare fordi jeg faktisk liker å skrive lister; her kommer en liste over ting jeg irriterer meg over akkurat her og nå!

01.♥ Ordene «i disse coronatider»
Har alle venner og kjente fått et manus tilsendt i posten? Slik virker det nemlig. «I disse coronatider», «i disse coronatider»… Dette er ORDRETT hva som kommer ut av munnen på folk. Hvorfor ikke prøve å si det med egne ord, folkens? «Med tanke på situasjonen», «nå som coronaviruset herjer».. Please?

02.♥ sjalusi
Det mest slitsomme i hele verden må være når det plinger i telefonen til den man er interessert i, og man vet at man ikke «har rett til» å vite hvem han prater med, så man lar være å spørre, og føler seg 90% sikker på at det 1) MÅ være et kvinnfolk og 2) at hun sender bilder av kvinnekroppens svar på frontlykter, eksosrør og understell. For det er jo virkelig det mest logiske…

03.♥ At jeg er uten mobil i 3 uker
Forrige uke falt mobilen min ut av lomma da jeg var i garasjen, havnet på steingulvet og fikk skjermen ødelagt. Den er nå levert til reperasjon, noe som visstnok kom til å ta omtrentlig tre uker pga corona. Så i 3 uker kan jeg verken motta sms eller prate i telefon. Gøy.

Del på

6 Kommentarer

 1. L
  29. oktober 2020 / 17:21

  Angående nr 2 så ville jeg ha spurt. Bedre å få det avbekreftet enn å sitte med negative tanker:)

  • livingdoll
   Forfatter
   29. oktober 2020 / 18:32

   Det har du jo for så vidt rett i 🙂

 2. William
  30. oktober 2020 / 00:56

  enig med deg i den første!!

 3. Jimmy
  30. oktober 2020 / 01:05

  fint bilde

 4. colyanikolos
  1. november 2020 / 09:59

  Det første punktet… SÅÅÅ ENIG!!! dritt lei alt som har med covid å gjøre nå egentlig

 5. A
  1. november 2020 / 11:36

  fint bilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: