8 Gravidklær som faktisk er fine

Hei og hopp! 
Første november står for døren, og jeg er heldigvis i litt bedre humør enn forrige gang dere hørte noe fra meg. Den siste tiden har jeg begynt å lese gamle bloggfavoritter igjen, og ei av jentene (vel, egentlig alle) er gravid for tiden. Hun nevnte i sitt nyeste innlegg at hun vegrer seg for å kjøpe gravidklær fordi de er så stygge, så jeg tenkte: «ok, dette kan jeg lage blogginnlegg ut av». Så vær så god, her får dere 8 gravidklær som (jeg mener) faktisk er fine. Deler av innlegget inneholder affiliatelenker.


Jeg tenker vi starter med noen enkle basisplagg. Det vil si helfargede og normale, uten dill og dall (paljetter, rysjer, blonder etc). Disse er greie å ha da de kan kombineres med det aller meste.


En enkel, sort bukse som har plass til en voksende mage er slettes ikke dumt, enten man er gravid eller bare er veldig glad i julemat. Finnes her.

Er du ikke glad i sort, kan kanskje lyse – eller mørkegrått være mer din stil. Denne finner du her, og bør bestilles i ca 2 størrelser større enn du normalt bruker.


En enkel, men likevel nydelig, gul topp med god plass til magen. Det er faktisk nesten så jeg vil kjøpe den selv, til tross for at jeg ikke er gravid. Hehe.. Den finnes her.

Lange topper får man (eller i alle fall jeg) aldri nok av. Denne finnes i sort og hvit her og i lyseblått her. Kjøp 2 strl større enn normalt.

Ok, jeg skal si noe som neppe blir særlig populært: de fleste dongeribukser for gravide ser ut som de er made in helvete. De er rett og slett dritstygge. Men disse, derimot, liker jeg.

 


Det er ikke til å komme fra at årets største partysesong nærmer seg. Julebord, julemiddag, juleselskap, nyttårsaften…  Kanskje kjenner du noen som har bursdag midt imellom alt dette, også, eller noen som blir forlovet og plutselig inviterer kjente og kjære til å feire. Poenget mitt er: selv om du kanskje ikke er i form til å hoppe og sprette rundt sammen med drita fulle folk, kan du i det minste stikke innom, si hei og se pen ut.


Denne kjolen er så fin at jeg har lyst på den selv. Dere finner den her. Finnes også i mørkeblå her og beige her.

Denne hadde gjort seg på julaften. Dere finner den her.


Dette er en sånn kjole som jeg synes er dødsfin, men som jeg har på følelsen av at andre kanskje vil synes er litt kjerring. Men drit i det. Den finnes her.

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: