Dette har skjedd siden sist

Mobilen falt i gulvet og ble knust for en stund tilbake. Den er sendt på reparasjon, og forhåpentligvis er den klar for henting igjen neste uke. Kort tid etter takket også pc’en for seg, så da var det bare å hive seg rundt og kjøpe seg ny. Espen var snill og bygget den for meg, så nå er jeg tilbake på nett. Her kommer derfor noen av de tingene jeg ikke fikk blogget om.


Denne nydelige orkidèen kjøpte Espen til meg 4. November. Gjett om jeg ble glad! ♥

Denne spreke Silverado’en fikk jeg sitte på i samme dag som jeg fikk blomsten, faktisk. 4. November. Dette er den nye arbeidsbilen på jobben til Espen, og den er helt seriøst gigantisk innvendig.


Husker dere at jeg designet klær til inntekt for kreftforskning i oktober? Jeg måtte jo selvfølgelig bestille meg et av mine egne design, og den kom i posten 5.November. Verdens deiligste hettegenser, med et veldig viktig budskap ♥.

 

Hvordan har dere hatt det siden sist? Må ærlig si jeg savner litt respons fra dere for tiden. Dere trenger ikke skrive noen lang stil, kanskje bare et lite «hei» så jeg vet at dere fremdeles er her 🙂

Del på

19 Kommentarer

 1. Ino
  12. november 2020 / 19:27

  Har savnet de lange innleggene dine. Evt bare få men ofte om alt og ingenting. Håper det går bra med deg!
  Siden sist har jeg startet ny jobb på sykehuset

  • livingdoll
   Forfatter
   13. november 2020 / 01:11

   Så hyggelig å høre 🙂 jo, her går det egentlig helt greit. Går opp og ned med disse følelsene, men alt i alt helt ok.

   Åh så spennende! Hva jobber du som? Sykepleier? 🙂

   • Ino
    14. november 2020 / 21:46

    Godt å høre det går greit med deg! Sykepleier student ja, ferdig sykepleier til våren ?

    • livingdoll
     Forfatter
     14. november 2020 / 21:52

     Åh så gøy! 😀

 2. Penny
  12. november 2020 / 19:36

  Hei snuppa?

  • livingdoll
   Forfatter
   13. november 2020 / 01:09

   Hey Babe <3

 3. C
  12. november 2020 / 21:16

  Hel!
  Du ser så fresh ut for tiden, å jeg syns bildene du legger ut av deg selv om dagene er kjempe fine. Du må fortsette å smile sånn!
  Er du og Espen sammen igjen?

  • livingdoll
   Forfatter
   13. november 2020 / 01:09

   Hei! Så koselig å høre! Takker og bukker for komplimenter <3 😀

   Nei, vi er ikke sammen igjen, men fremdeles samboere inntil videre:)

 4. William
  13. november 2020 / 10:26

  Jeg er her. Har ikke skjedd noe nytt siden sist. Sitter i karantene.

  • livingdoll
   Forfatter
   13. november 2020 / 16:17

   Høres kjedelig ut:( er du smittet eller bare mistenkt smittet? 🙂

 5. A
  13. november 2020 / 14:08

  Så kjekt med nytt innlegg fra deg igjen!

  Og må bare si at bildene av deg for tiden er nyydelige! Håper smilet reflekterer at det går bra med deg også <3

  • livingdoll
   Forfatter
   13. november 2020 / 16:16

   Så hyggelig å høre <3 joda, det går stadig fremover:)

 6. Alex
  13. november 2020 / 16:45

  Jeg er her !

  • livingdoll
   Forfatter
   13. november 2020 / 19:09

   Så bra! 😀

 7. Oda
  14. november 2020 / 11:46

  Du stråler for tiden! Men hva har skjedd med deg og Espen? Jeg har ikke fått med meg at dere har gjort det slutt..

  Hilsen fast leser siden tidenes morgen

  • livingdoll
   Forfatter
   14. november 2020 / 14:21

   Tusen takk for det <3 Espen og jeg gjorde det slutt den 25.September. Vi har begge vært langt nede i en lengre periode, noe som påvirket forholdet vårt veldig negativt. Derfor valgte han å gjøre det slutt, for å være fri til å kunne fokusere på seg selv og sin mentale helse, og ikke ha forholdet hengende over seg som enda en bekymring. Jeg skrev et lengre blogginnlegg om det, men slettet det ganske raskt etterpå da han følte at jeg fremstilte han som "the bad guy" ettersom jeg la stor vekt på hvor såret jeg følte meg over at det hele skjedde over telefon, samme kveld som jeg holdt bursdagsselskapet mitt.

 8. 16. november 2020 / 20:02

  Hei du <3 Jeg fikk ikke med meg innlegget ditt om bruddet, men så jo den nye bioen din på Instagram, så har skjønt det for det.. Håper det går bra med deg, etter forholdene <3 Her er det hjemmekontor, i forrige uke med sykt barn som ikke var sykt – skal fortelle deg at det tester tålmodigheten til et menneske 🙂 🙂 🙂

  • livingdoll
   Forfatter
   17. november 2020 / 19:04

   Hehe, uff da. Håper det var litt koselig likevel, tross alt? 🙂

   • 17. november 2020 / 20:18

    Joda. LITT. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: