En norsk blogger i Silent Hill

Takk for fine kommentarer på forrige innlegg! Så gøy å se at dere fremdeles er her! ❤ 

Det er reneste Silent Hill her oppe i dalen i disse dager, så da Espen spurte om jeg kunne komme bort på jobben med middag (stakkaren har jobbet med bilen siden klokken elleve i dag morges), var det bare å hive på seg skoa og håpe at tåken var til å se igjennom.

 

Jeg klager ikke, forresten. Dere må ikke tro det. Jeg vil mye heller ha tåke enn flere lass med snø, og priser meg lykkelig for at vi har nådd november måned med kun èn runde med måkeskuffa. Forhåpentligvis forblir vi snøløse frem til 22.desember. Bittelille julaften er den hjertelig velkommen for nostalgiens skyld, og så kan den gjerne forsvinne igjen rett etter nyttårsaften. Haha, jeg håper værgudene tar imot den bestillingen.

Velkommen til Silent H — jeg, mener, Ål. Ikke så lett å se forskjell.

I skrivende stund sitter jeg fremdeles borte på jobben til Espen, og blogger fra jobbpc’en. Regner med å bli værende her noen timer til, og er ganske fornøyd med at det er pepperkaker utpå kjøkkenet. Skal se de på magisk vis blir borte utover kvelden 😉

Del på

2 Kommentarer

 1. 14. november 2020 / 22:42

  Åh ? noe av det besteste jeg vet er å tusle gjennom tåka på en sjeldnere besøkt gangvei, gjerne med Marilyn Manson, Poppy eller Billie Eilish til soundtrack ?

  • livingdoll
   Forfatter
   15. november 2020 / 06:35

   Jeg hadde nok aldri turt å ha på musikk mens jeg gikk tur sånn (har et sånt merkelig behov for å måtte høre etter om det kommer noen bak meg. Kjipt å evt blir overrasket av at det rykker til i håret), men det har absolutt sin sjarm ja ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: