23 brev… til eksen

Jeg liker å se på meg selv som en ganske kreativ person, og da Espen fortalte meg i august at han kom til å dra bort i starten av oktober, visste jeg at jeg måtte gi ham en avskjedsgave av noe slag. Det ble noe kluss, og turen ble utsatt til 16.November, noe som ga meg enda bedre tid til å komme opp med en måte å overraske ham på.

Jeg endte opp med å ta en Victoria. I bryllupet til svenske kronprinsesse Victoria og Daniel, nevnte han i sin takketale et minne om en gang han skulle reise bort. Victoria hadde overrasket ham med å skrive ett brev for hver dag han skulle være borte, og disse fikk han med seg på turen. Jeg tenkte med meg selv at dette var ikke så dumt, og bestemte meg for å gjøre det samme. I og med at jeg ikke vet hvor lenge Espen blir borte, droppet jeg å skrive ett brev for hver dag. Isteden skrev jeg 23 stk, så kan han åpne 2 hver uke. For å være ekstra kreativ bestemte jeg meg for å inkludere noen småting i brevene også. Ting som er kjekke å ha når man er på tur, som fks varme sokker, våtservietter osv.

Som dere vet tok forholdet slutt i september, og kanskje burde jeg bare driti i hele greia (hvem faen skriver 23 brev til eksen sin liksom? Psycho alert!), men jeg tenkte at jeg like gjerne kunne gjøre meg ferdig. Derfor er noen av brevene, de som ble skrevet før bruddet, ganske personlige, mens de som er skrevet etterpå er mer generelle tips og lifehacks.

❤ Brevene er som følger:

  • Åpne dette brevet før du åpner esken (som inneholder resten av brevene)
  • Åpne når du skal til å dra
  • Åpne første søndag i advent (29/11)
  • Åpne når Corona nevnes
  • Åpne når du burde dusje men ikke gidder

 

  • Åpne når du trenger litt julestemning
  • Åpne når du trenger et kompliment eller fler
  • Åpne når du vil shoppe men ikke har penger
  • Åpne når du er kåt (denne ble skrevet før bruddet)
  • Åpne når du ikke får sove

 

  • Åpne når du bare savner litt takknemlighet!
  • Åpne når du ser mørkt på livet
  • Åpne når du trenger en latter
  • Åpne når du ikke har noe å finne på

 

  • Åpne når du fryser
  • Åpne når du vil ha myke føtter
  • Åpne når du trenger litt kjærlighet
  • Åpne når du vil ha en brus fra automaten men ikke har råd

 

  • Åpnes dersom du har tanker om selvmord
   (Nå skal det nevnes at fyren ikke er «typen til» å ta selvmord, men er det èn ting jeg har lært på den harde måten akkurat der, er at man egentlig bør gå utifra at ALLE, til og med de som ikke viser tegn, ikke «er typen til» det, de som virker lykkelige osv, er troende til å ta livet av seg. Folk kan drive skuespill, og folk kan overraske. Så det er bedre å rekke ut hånden en gang for mye og fremstå som en idiot, enn å rekke den ut èn gang for lite og bli sittende og gråte).

 

 • Åpne når du føler deg dirty 😉
 • Åpne dersom du finner en ny dame
 • Åpne dersom du noen gang savner meg
 • Åpne når du er for trøtt til å stå opp

Har dere noen gang skrevet 23 brev til eksen? Sannsynligvis ikke, for dere er ikke psycho i huet. Haha.

Del på

12 Kommentarer

 1. Alex
  19. november 2020 / 12:54

  Veldig kreativt !

  • livingdoll
   Forfatter
   19. november 2020 / 13:56

   takk 🙂

 2. Michael
  19. november 2020 / 14:06

  Drømmedame!

  • livingdoll
   Forfatter
   19. november 2020 / 14:16

   Haha, takk 🙂

 3. A
  19. november 2020 / 14:41

  Psyko? Nei. Viser jo bare at du bryr deg tenker jeg.

  • livingdoll
   Forfatter
   19. november 2020 / 18:13

   Sant, sant 🙂

 4. Ida
  19. november 2020 / 17:48

  Enig med A.. du er ikke psycho. Tror han skal være glad for at han har en eks som gir han gaver. Det gjør ikke jeg med mine ekser.

  • livingdoll
   Forfatter
   19. november 2020 / 18:14

   Hehe, det var en fin måte å tenke på det på 🙂

 5. Anne H. Karlsen
  19. november 2020 / 19:54

  En psykopat er noen som ikke har følelser. Og skrive brev til eks kjæresten din er jo et tegn på at du har mange følelser, så psykopat er du nok ikke.

  • livingdoll
   Forfatter
   19. november 2020 / 22:58

   🙂

 6. RonnieW
  19. november 2020 / 21:31

  Jeg hadde blitt glad for det der hvis jeg var eksen din jaffal 😉

  • livingdoll
   Forfatter
   19. november 2020 / 22:58

   Så hyggelig:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: