Til deg som alltid får floker i håret

God morgen! ♡
Jeg har ikke blogget på en stund, men det trenger jeg neppe fortelle dere. Isteden kan jeg fortelle dere hvorfor; enkelt og greit, jeg har hatt mye å gjøre. Mye husarbeid og juleforberedelser. Julen 2020 skal nemlig bli julen over alle juler, og med dèt kommer også en hel del jobb. Til nå har jeg brukt omtrentlig fire tusen kroner på juleting, og mer blir det etterhvert. Jeg har allerede satt opp tre juletrær – ett i stuen, ett på soverommet og ett på badet – og vurderer om jeg skal slå til med et fjerde juletre, på kjøkkenet. Kanskje et femte på terassen.. Hva tenker dere?

Det er dog ikke julen jeg tenkte å prate om i dagens blogginnlegg, men hår. Nærmere bestemt floker i håret. Er du en av dem som alltid våkner opp med flokete hår? Jeg også. Løsningen på problemet er heldigvis veldig enkel: start med å flette en hel haug av småfletter som på bildet ovenfor rett før du legger deg. Du kan for eksempel flette dem mens du ser på favorittserien din, ettersom det gjerne tar litt tid. Selv bruker jeg omtrentlig 30 minutter. Da er det greit å se et avsnitt av The Chilling adventures of Sabrina samtidig.

Når du er ferdig kan du enten ha dem sånn, eller flette alle de små flettene inn i to store sidefletter om du vil ha dem litt bort fra ansiktet. Selv gidder jeg aldri flette dem helt ned, da håret mitt er ganske langt og det ville tatt minst 20 minutter ekstra å flette dem helt ned, men dette er smak og behag. Jeg kan i alle fall garantere at du våkner opp uten floker.

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: