2 Kommentarer

 1. Oda
  16. desember 2020 / 22:12

  Jessica, du er alt for kul for å ta penger for å redigere folks kropper «perfekte». Hva er dette forno🙀

  • livingdoll
   Forfatter
   17. desember 2020 / 00:09

   Hehe, takk for det 🙂 Men ikke alltid det handler om å redigere folk «perfekte». Tenk deg fks et koselig julebilde av hele familien, som blir ødelagt av at minsten på 14 skal være vrang og ikke smile. Eller tenk deg et skolefoto, der «modellen» skulle være kreativ med hjemmebleking kvelden i forveien, og resultatet ble at håret ble pissegult. Da kan jeg fikse håret tilbake til sin naturlige farge så bildet kan få henge på veggen hjemme uten at personen som er avbildet gremmes. Tenk deg en person som egentlig er slank, men som var skikkelig oppblåst den dagen bildet ble tatt, så magen virkelig bulte utover. Kanskje ikke så gøy? Det kan fikses digitalt 🙂

   Om folk vil ha mer drastiske endringer, som større rumpe og pupper, eller fjerne grovt mange kilo digitalt, så er det nok helt sikkert grunner til dèt også, som ikke jeg skal begynne å krangle med dem på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: