Derfor er jeg skeptisk til koronavaksinen

God kveld!
Når jeg skriver dette blogginnlegget nærmer klokken seg 01:00, og jeg går ut i fra at de aller fleste av dere sover. Det burde jeg egentlig gjort selv også, men først vil jeg skrive noen ord om den mye omtalte koronavaksinen, og hvorfor jeg er svært skeptisk til den. 

Jeg må først få sagt – og jeg kan virkelig ikke få sagt det nok! – at jeg ikke er noen gal konspirasjonsteoretiker. Jeg synes i utgangspunktet det er positivt at det kommer en vaksine på markedet. Det som bekymrer meg er når jeg ser hvordan de forsøker å lure oss.

Klippet nedenfor er et godt eksempel. Her ser vi 67 år gamle Svein Andersen få koronavaksinen. «DIREKTE» står det oppe i høyre hjørne. Dette tilsier at sendingen er direktesendt og ikke filmet inn/tuklet med på forhånd. Dette er klippet som ble vist på TV. Holder man imidlertid øynene godt festet på sprøyta, ser man et tydelig hopp fra da sprøyten settes til den er ute igjen. Man ser faktisk aldri nålen trekkes ut fra huden. «Hva har vel dèt å si?», tenker du kanskje. Det skal du få svar på lengre ned i dette innlegget, men først og fremst bør vi kanskje spørre oss selv: hvorfor vil NRK ha oss til å tro at dette er en direktesending, når det ikke er det?

Enda merkeligere blir det; da NRK fikk tilbakemeldinger på dette «hoppet» i direktesendingen, valgte de å fjerne hele klippet. Kort tid etter var det tilbake på nett, men da var statsminister Erna Solberg klippet inn, akkurat der hvor hoppet i den «originale» sendingen fant sted.  Åpenbart i et forsøk på å få en mer naturlig overgang på det hele, så færre legger merke til det tidligere nevnte ‘hoppet’.

Norge er heller ikke det første landet som setter koronavaksiner hvor sprøytespissen «på mystisk vis» ikke er å se. Godbiten nedenfor har vi fra Storbritannia.

Hva har det å si om vi ikke ser sprøytespissen når sprøyten trekkes ut, undrer du kanskje? Klippet nedenfor forklarer det hele. Dette er ikke ekte sprøyter, men lekesprøyter. Personene som angivelig har fått vaksinen på direkten, har faktisk ikke fått noen vaksine i det hele tatt!

Slikt blir man selvfølgelig skeptisk av. Hvorfor forsøker media å lure oss med falske sprøyter og sendinger? Enda mer interessant er spørsmålet: hvorfor forsøker de å «lokke oss» til å ta en vaksine som ikke er prøvd ut, ved å gi tydelige fordeler til dem som lar seg vaksinere?


«Folkehelseinstituttet vil sørge for at alle vaksinerte kan sjekke sin vaksinasjonsstatus på helsenorge.no og skrive ut vaksinasjonsbevis. Dette forutsetter at vaksinatøren har registrert vaksinasjonen i SYSVAK, skriver FHI i sin rapport. (…) Det har også vært luftet fra flere at blant annet flyselskaper vil kreve at passasjerer er vaksinert for å kunne fly», står det blant annet i artikkelen jeg har tatt skjermbilde av ovenfor. Artikkelen kan leses her.

Når man ser på de mulige bivirkningene av vaksinen, forstår man fort hvorfor de bare later som om de tar vaksinen på TV. Du som lar deg vaksinere på ordentlig kan nemlig oppleve en eller flere av følgende:

– lammelser i ansiktet
– slapphet
– smerter ved injeksjonsstedet
– hodesmerter
– muskelsmerter
– leddsmerter
– feber
– kvalme
– kuldefølelse
– Guillain-barrés syndrom (tilstand som kan gi nerveskade, muskelsvakhet og lammelser)
-akutt disseminert encefalomyelitt (betennelse og skade på myelinskjeder i hjernen og ryggmargen)
– transvers myelitt (lammelse i ryggmargen)
– Encefalitt (virusinfeksjon i hjernevevet)
– anfall
– slag
– narkolepsi (ekstrem søvninghet på dagtid)
– Katapleksi (kraftløshet i musklene)
– anafylaktisk sjokk
– akutt hjerteinfarkt
– Myokarditt (betennelse i hjertemuskelen, kan gi hjertesvikt)
– perikarditt (hjerteposebetennelse)
– død
– Primær immun trombocytopeni (lavt antall blodplater)
– autoimmun sykdom

Dette er bare noen av bivirkningene man kan få av vaksinen, melder FDA. En komplett liste kan lastes ned som PDF-fil her. Listen over bivirkninger finner man på side 17. De øverste bivirkningene kan man også finne her.

Man skal også være klar over at begrepet «autoimmun sykdom» er ikke èn sykdom, men et samlebegrep på en rekke sykdommer/tilstander som oppstår som følge av at kroppen begynner å produsere antistoffer som angriper kroppens egne friske celler og vev. Eksempler på autoimmune sykdommer er blant annet tidligere nevnte Guillain-barrés syndrom (kan gi nerveskade, muskelsvakhet og lammelser), og:

– Addison sykdom ( Ødelegger binyrenesbarkvev, noe som resulterer i nedsatt produksjon av binyrebarkhormoner, bl.a. kortisol)
– alopecia areata (forårsaker hårtap)
– autoimmun hemolytisk anemi (økt og for tidlig nedbrytning av røde blodceller)
– crohns sykdom (kronisk betennelse i mage-tarmkanalen)
– autoimmun hepatitt (kronisk leverbetennelse)
– graves sykdom (høyt stoffskifte)
– vitiligo (hudsykdom som gir pigmenttap i deler av huden. Michael Jackson hadde denne)
– diabetes type 1
– iridocyklitt (regnbuehinnebetennelse, ødelegger synet)
– dermatomyositt (bindevevssykdom, angriper muskler og hud)
– glomerulonefritt (kronisk nyresykdom, leder til nyresvikt)
– granulomatøs polyangiitt (betennelse som angriper de små blodårene på lunger, hals, nyrer, bihuler etc)
– juvenil idiopatisk artritt (gir leddgikt hos barn)
+ flere.


Vitiligo er en mulig bivirkning av koronavaksinen, og kjennetegnes ved flekkvis tap av pigment i huden. Vitiligo kan også angripe deler av håret og øynene. «Samma det, jeg er jo hvit fra før av», tenker kanskje noen av dere. Her er det viktig å forstå at «tap av pigment» ikke er det samme som å være lys i huden. Er man født med lys hud, har man likevel muligheten til å få farge om sommeren gjennom soling. Har man tap av pigment kan man ikke få farge, vil bli raskere solbrent, og har en større sjanse enn gjennomsnittet for å utvikle hudkreft som følge av soleksponering.

Del på

6 Kommentarer

 1. Alex
  29. desember 2020 / 21:56

  Nei, egentlig ikke. De bivirkningene kan man få ved hvilken som helst vaksine.
  Jeg har tatt så mye rart i kroppen min og skulle sikkert vært død allerede.
  Min bestemor hadde vitiligo, og legen på den tiden sa det var forårsaket av at søsknene ertet henne 😂

  • livingdoll
   Forfatter
   30. desember 2020 / 10:17

   Hahah høres ut som en seriøs lege xD minner litt om min lege som fortalte meg at unge mennesker under 40 ikke får kreft. XD

   Angående bivirkninger, så har jeg vanskelig for å tro at lammelser i ansiktet, skader på hjernevev og whatnot er normale bivirkninger i alle vaksiner. Men, dette har jeg ikke sjekket, så jeg kan ikke uttale meg for sikkert. Men det høres skummelt ut.

 2. Kia
  29. desember 2020 / 23:33

  Hadde det ikke vært bivirkninger i en vaksine eller medisiner hadde de ikke funket sånn som de skal, FAKT!!! Jeg selv bruker 3 forskjellige piller fast, grunnet kronisk sykdom. Og på pakningsvedlegget så er det skrevet opp en hel mange bivirkninger. Men jeg jeg plaget av noen av dem, så absolutt ikke.

  • livingdoll
   Forfatter
   30. desember 2020 / 10:13

   Det kan så være, men er det verd risken? Jeg personlig har ofte vært plaget av bivirkninger når jeg har gått på medisiner, så derfor går jeg ikke på noenting nå. Ser man på bivirkningene av koronavaksinen så er jo mange av dem ganske alvorlige. Lammelser i ansiktet, skader på hjernevev.. Nei, dette skal i alle fall jeg holde meg langt unna.

 3. Eirik
  31. desember 2020 / 08:36

  Flott innlegg, de mister all tillit ved å late som om de tar vaksinen, har sett flere lignende videoer.
  Med tanke på at de fleste ikke engang legger merke til om de har c19 så er ikke sprøyta verdt risikoen. De har hoppet over nesten alle sikkerhetsstudier.
  Det er heller ikke vist at den stopper spredning, så hva er vitsen.

  • livingdoll
   Forfatter
   31. desember 2020 / 12:39

   ikke sant! Er det jeg også tenker. Hadde vaksinen vært trygg, og faktisk hatt noe for seg, så hadde de ikke trengt å late som om de tar den på tv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: