Slik vet jeg at jeg må ned i vekt

Folkens! Jeg veide meg i dag morges og ligger nå på 83,6. Jeg vet at det «bare er vann» når man går ned sånn over natta, og flere faktorer som spiller inn (mengde mat i kroppen, fuktighetsnivå i huden, om man har klær på eller ei, om håret er tørt eller vått osv) men det føles i alle fall veldig fint. 

Rappa dette bildet fra nettet. 
 

Uansett, her er hvordan jeg vet at jeg «må» ned i vekt:

01 ♥ …Fordi jeg har bryster i H-cup og magen stikker mer ut enn brystene når man ser meg fra siden.

02 ♥ …Fordi jeg har dobbelthake. Ikke hele tiden, men fra mange vinkler.

03 ♥ …Fordi jeg har større «rumpe» foran enn bak.

04 ♥ …Fordi jeg ble overlykkelig da jeg så en populær blogger fra siden og oppdaget at «hey! Hun er like stor som meg!» – helt til jeg kom på at hun er gravid, med termin i starten av mars.

05 ♥ …Fordi man ikke lengre ser kjevebeina mine når man ser meg fra siden. Det har man «alltid» gjort, ettersom jeg fra naturens side har veldig markerte kinn – og kjevebein når jeg ligger på normalvekt.

06 ♥ …Fordi at dersom man kuttet av magen min der den begynner å stikke ut, ville man hatt nok hud og fett til å lage to normalvektige versjoner av meg.

07 ♥ …Fordi lårene mine gnisser mot hverandre. Ikke noe jeg legger merke til til vanlig, men i tredve varmegrader er det vondt.

08 ♥ …Fordi jeg får «pupp på ryggen» når jeg åler meg inn i korsett, og må dekke over den med håret.

09 ♥ …Fordi at dersom jeg får mer heng på armene nå, kan jeg bruke dem som vinger.

10 ♥ …Fordi lårene mine er større enn rumpa.

11 ♥ …Fordi jeg har eple-form istedenfor timeglassform.

12 ♥ …Fordi jeg spjæret favorittkjolen min (den sorte paljettkjolen vet dere) da jeg forsøkte å presse meg inn i den i fjor høst.

13 ♥ …Fordi jeg sluttet å gå med olabukse for over 6 år siden, fordi jeg ikke var komfortabel med størrelsen jeg måtte opp i for å få dem over lårene.

14 ♥ …Fordi jeg kun går i hettegenser/t-skjorte og joggebukse med mindre jeg skal noe spesielt. Kanskje ikke så big deal for folk flest, men de av dere som kjenner meg privat, vet at jeg alltid har vært glad i å pynte meg.

14 ♥ …Sist, men ikke minst: fordi kroppen min blir sliten av absolutt ingenting.

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: