Hvem, hva, hvilken-listen

God kveld i stuen. Klokken er 03:31, og de fleste av dere sover nok nå. Jeg gjør imidlertid ikke det, og tenkte å svare på spørsmålene i Hvem, hva, hvilken-listen.

Tok dette bildet for to minutter siden, relatert til spørsmålet under. Så begynte jeg å lure på om det er lov å posere med alkohol på bilder. Fant ikke noe brukbart svar, så den sensurerer vi, bare sånn for å være på den sikre siden.

♥ ALKOHOL I KJØLESKAPET?
– Ja, men den er ikke min. Hehe.

 ♥ NOE HUSDYR?
– 4 katter! 🙂

 ♥ PUDDER PÅ DEG?
– Nei.

♥ NOEN FREMTIDSPLANER?
– gå ned i vekt, pusse opp hjemme, jobbe med meg selv.

♥ MEDLEMSKAP PÅ GYM?
– Nope, har treningsapparater hjemme.

♥ NOEN AVHENGIGHET?  .
– Nei, tror ikke det.

 ♥AVSKYR DU?
– Føler egentlig ikke at jeg direkte avskyr noen. Det finnes mennesker jeg misliker av forskjellige grunner, og så finnes det personlighetstrekk jeg avskyr. Jenter som flørter med/forsøker å komme i buksa på menn som er i forhold, for eksempel, synes jeg ikke er verd dritten under deres egne sko engang. Et annet personlighetstrekk jeg avskyr er mennesker som er hyggelige ansikt til ansikt, for så å snakke nedsettende om deg så fort de prater med noen andre og du ikke er i nærheten. Denne type oppførsel var patetisk allerede da man gikk på ungdomsskolen, men når godt voksne mennesker fremdeles holder på slik, årevis etter at deres egne unger har gått ut av ungdomsskolen – æsj, bare. Bli voksen, ta opp problemer med den det gjelder, IKKE alle andre.

♥ LENGTER DU MEST ETTER?
– Vet ikke om jeg direkte lengter etter noen, men det er jo mange jeg savner.

♥ IRRITERER DU DEG OVER?
– kineseren som spiste en dårlig tilberedt flaggermus og spredte corona over hele planeten.

♥ BLAD/AVIS LESER DU?
– ingen fast

♥ BUSS KJØRER DU OFTEST?
– VY170, som kjører mellom Førde og Oslo. Bruker den når jeg skal til sørlandet, ca 1-2 ganger per år.

♥ DAG FYLLER DU ÅR?
– Blir en fredag i år, faktisk.

♥ ÅRSTID FORETREKKER DU?
– Sommeren

♥ GJØR DU NÅ?
– Sitter foran pc’en, skal snart bake brød og legge meg.

♥ GJØR DEG TIL ET BRA MENNESKE?
– Litt usikker, men det at jeg ikke har drept noen enda så mange idioter det vandrer fritt rundt, burde jo gi meg noen plusspoeng.

♥ GJØR DEG TIL ET DÅRLIG MENNESKE?
– Sjalusi og overtenking.

♥ VIL DU JOBBE MED?
– Skriving. Forfatter, kanskje? Blogger? Eller noe med dyr. Drive hjem for herreløse hunder og katter i Norge eller utlandet, kunne jo vært noe.

♥ BRUKER DU I SKOSTØRRELSE?
– 38.

♥ SLAGS BØKER LESER DU?
– Jeg liker faktisk veldig godt å lese selvbiografier til andre bloggere. Folk jeg vet hvem er. Likte også Twilight-bøkene (jada, døm i vei!) og selvbiografien til Magdalena Graaf (hun har imidlertid blitt blogger i ettertid, men var det ikke da).

♥ SKAL DU GJØRE NÅ?
– Nå blir det brødbaking, muligens litt anime, og så sengetid.

Del på

2 Kommentarer

  • livingdoll
   Forfatter
   17. januar 2021 / 19:25

   <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: