Uredigerte bilder av kroppen min

For en liten stund siden fikk jeg en kommentar her på bloggen om at jeg ikke så stor ut. Jeg ligger i fedme-kategorien (type 1, dersom det er interessant), og kan ikke skjønne annet enn at vedkommende må ha sett gamle bilder. Eller bilder hvor jeg står i en rar stilling, slik jeg gjerne gjør når jeg tar bilder. Eller at vedkommende må tenke på skikkelig gamle bilder, sånn 2-3 år tilbake, hvor jeg gjerne fjernet noen kilo digitalt. Dèt har jeg imidlertid sluttet med etter tilsnakk for et års tid siden.

Uansett, for å gi dere et bilde på hvor svær denne kroppen faktisk er, her kommer et bilde hvor jeg står rett opp og ned, uten rare positurer, uten å dra inn noe som helst, uten korsett, og uten å ha fjernet så mye som et gram digitalt.


Buksa lyver imidlertid litt. Den er ganske løstsittende og gir en illusjon av at jeg har lår/ben på størrelse med en liten landsdel. SÅ gærn’t er det ikke, altså. Bare nesten.

Badet er heldigvis både ryddet og vasket etter at jeg tok dette bildet.

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: