Hvem skal passe på dem om jeg er borte?

«God» morgen!

Jeg skriver god i hermetegn fordi dagen egentlig er så langt i fra god man kan komme. Da jeg gikk på vekten i går morges lå jeg på 82,6 og var strålende fornøyd med det. Da jeg gikk på vekten i dag morges, derimot, viste den 84. Åtti-fuckings-fire. Jeg er tilbake til start igjen, og jeg kan ikke forstå hvordan det har skjedd. Jeg har, riktig nok, ikke klart å ligge under 900 kcal slik målet mitt originalt var, men jeg er ganske sikker på at jeg har ligget under 1700, som er antallet kalorier jeg må ha i meg hver dag for å opprettholde nåværende vekt. Jeg skal spare dere for masse kaloriprat, men poenget er: jeg er dritforbanna!

Når alt man vil er å ha en størrelse som denne, men kroppen leker hard to get.. #DenFølelsen

I skrivende stund har jeg nettopp trøkt en hel crispo i gapet i ren irritasjon. Ikke det smarteste, kanskje, men motivasjonen til å passe på kaloriene forsvinner liksom litt når det ikke hjelper uansett. Akkurat nå vagler jeg litt mellom det å bare gi fullstendig faen – spise masse dritt, bli skikkelig bælfeit og daue innen fylte tre-og-tredve, rett og slett bare bli ferdig med livet – og det å putte meg selv på en full sultekur a la samme opplegg jeg drev med som tenåring. Dèt funket som som bare pokker, for å være ærlig, men er jo bokstavelig talt livsfarlig. Det brydde jeg meg fint lite om den gang, men jeg bryr meg litt om det nå. Jeg har katter jeg ikke bare kan stikke ut og dø i fra. Venner og familie hadde nok klart å komme seg videre relativt kjapt, men kattene mine må jeg være her og passe på, for hvem skal overta dem om jeg blir borte?
Del på

9 Kommentarer

 1. Silje
  26. januar 2021 / 04:53

  Hei. Husk at vekten svinger fra dag til dag, og du har umulig lagt på deg 1,8 kg på et døgn. Det er bare vannvekt. Hold på gode rutiner, så skal du se resultatene kommer.

  • livingdoll
   Forfatter
   26. januar 2021 / 18:21

   Takk! Trengte å høre det <3

 2. Kia
  26. januar 2021 / 09:00

  Hørt om knekkebrød kuren???

  • livingdoll
   Forfatter
   26. januar 2021 / 18:21

   Nope. Må googles:)

   • Kia
    27. januar 2021 / 18:02

    1200 kcal om dagen. Har gått på den selv og funker veldig bra. Bare husk at når du går bort i fra dietten så ikke hiv innpå med mat. Jeg ble sykt dårlig da forde magen ble vant til så lite mat.

    • livingdoll
     Forfatter
     27. januar 2021 / 23:16

     Hmmm… Har blitt fortalt at jeg bør ligge under 1000 for å gå ned i vekt, så litt skeptisk der kjenner jeg, men taper vel igjenting på å prøve 🙂

 3. Alex
  26. januar 2021 / 16:29

  900 kcl er for lite, du går for ekstremt ut 😧 vær forsiktig, du vet jo hvordan spisefordtyrrelser oppstår . Det svinger litt hos meg også, men mye er jo bare vann som noen sier her 😬

 4. YourFitnessPAlex
  26. januar 2021 / 16:37

  Ps- du kan holde telling på kaloriene med MyFitnessPal, det en ganske søt app 🤗

  • livingdoll
   Forfatter
   26. januar 2021 / 18:22

   Skal laste den ned nå! Takk for tipset 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: