Britney Spears-dokumentaren alle snakker om

Etter at The New York Times slapp episode nummer seks  («Framing Britney Spears«) fra første sesong av sin dokumentarserie «The New York Times Presents», har ikke verden stått stille. Dokumentarserien er kun tilgjengelig på Hulu foreløpig, en streamingtjeneste kun for amerikanske statsborgere, og vi nordmenn må altså vente enda en stund før vi får tilgang til Britney Spears-episoden, som det ryktes at både Netflix og NRK forsøker å få kjøpt rettighetene til.

En dokumentar som faktisk er tilgjengelig for oss nordmenn, og som mange amerikanere sier er bedre enn «Framing Britney Spears», er Deep Dive sin «#FreeBritney». Dette er en dokumentarserie som går i dype detaljer på hvordan livet til den nå trettiåtte år gamle popstjernen har vært fra fødsel og frem til dags dato, og gir oss et skremmende bilde av hvordan en far med god hjelp fra andre i maktposisjon kan lure en hel verden, til og med dommere og jury, til å tro at hans datter er mentalt forstyrret og er i behov av en verge til å ta avgjørelser for henne/styre økonomien hennes, når faktum er at hun faktisk er fullstendig oppegående, men blir truet til å holde munn og jobbe seg nærmest i hjel.

Dette er virkelig noe av det aller sykeste jeg har sett, og jeg blir helt ærlig skremt. Måten Britney er blitt behandlet på, både av media, paparazzier, andre kjendiser og ikke minst sin egen familie, er utilgivelig. Del gjerne deres tanker i kommentarfeltet. #FreeBritney!

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: