På et hotell fem min hjemmefra…

God morgen!

De siste kveldene/nettene har jeg vært ute på gåtur fordi min samboer skulle ha kjæresten sin på besøk. Dere kan tenke dere reaksjonen min da han torsdag kveld/natt gjorde det klart at jeg ikke bare måtte ut av huset neste helg, men også denne helgen fordi hun skulle overnatte fredag – søndag. Etter litt skriking og bjeffing fra min side om «faens egoisme» og «jeg er sliten for helvete», samt et og annet om å bli «sendt rundt som en jævla kasteball», gikk jeg med på at ok, han fikk få viljen sin. Lillesøster skulle på telttur, så dit passet det ikke at jeg kom. Da var det bare å dra frem visakortet og punge ut et par tusenlapper for hotellopphold. Artig det, når hotellet ligger fem minutter hjemmefra.

Dere får unnskylde psycho-trynet mitt, jeg hadde nettopp stått opp da jeg tok dette bildet, og har ikke engang giddet å pusse tennene ennå.

Jeg tenker som så at jeg rett og slett får gjøre det beste ut av det, og ha en girls night in. En girls night bestående av kun meg selv, for så vidt, og masse hud/hårpleieprodukter. Jeg har vært forbannet sløv med fuktighetskremen i det siste, så jeg har tørr hud på legger og pupper, og det må vi rette opp i. Kan ikke gå rundt og se ut som et skrukketroll. Haha!

Til slutt må jeg bare takke for fine og støttende kommentarer på forrige innlegg. Tusen takk, dere er gull! ♡

Del på

2 Kommentarer

  1. Simen
    26. juni 2021 / 16:29

    Wow du ser Utrolig bra ut 🥰😍🥰😍😍Skulle gjerne delt rom med deg!!

  2. Alex
    27. juni 2021 / 01:09

    Kom hit 😃❣️ Jeg har jo ferie 🍇🥂😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: