I krig og (mangel på) kjærlighet

God kveld! ♡

Jeg er hjemme igjen etter å ha tilbrakt 3-13.juli i Flå hos en kamerat, og planlegger å reise nedover igjen i løpet av kvelden. Mens jeg har vært borte har min samboer fått hjelp til å ordne litt hjemme, så huset ser betydelig finere ut nå enn det noen gang har gjort. Helt ok for meg, selv om jeg må innrømme jeg har litt blandede tanker om at det i stuen nå er et innrammet bilde av ham og kjæresten som kysser. For all del et fint bilde, men til syvende og sist er det mitt hjem, også, noe herren i huset ser ut til å ha glemt. Eventuelt; noe herren i huset driter langt i fordi respekt og hensyn er fremmedord.

Jeg skal ikke være barnslig og lage noe drama, verken av det nevnte bildet som pryder stuen vår, eller det faktum at tannbørsten hennes ligger på vasken, eller noen av de sikkert ni hundre andre småtingene jeg i skrivende stund bevisst velger å late som om jeg ikke har lagt merke til, både for å bevare husfreden og fordi jeg rett og slett ikke orker dra i gang noen tredje verdenskrig. Min samboer har ny kjæreste, og av uante grunner skal dette for enhver pris klines opp i trynet på meg. End of story.

Jeg gidder ikke sutre over det. Man lærer mer om folk i slutten av et forhold enn man gjør i starten av det, og dette er bare nok et bevis på at jeg tilbrakte en god håndfull år med feil person. Man må tenke slik, se det positive, ellers kan man bare gå og sprenge seg selv i luften.

Samme kan det være. Jeg hiver noen nyvaskede klær i bagen og fucker off.

Del på

4 Kommentarer

 1. 14. juli 2021 / 06:25

  Godt at du har venner du kan være hos i tiden fremover til du har funnet deg og kommet inn i noe nytt og eget igjen 🖤💜

  • livingdoll
   Forfatter
   14. juli 2021 / 13:40

   Ja, veldig glad for det selv <3 🙂

 2. Linda
  14. juli 2021 / 18:44

  Du skriver at det er ditt hjem og har skrevet tidligere t du er også eier av huset. Da står jo også ditt navn på huslånet? Det eneste voksne å gjøre i denne situasjonen er å forlange at han kjøper deg ut.

  • livingdoll
   Forfatter
   14. juli 2021 / 23:26

   Det stemmer, men per dags dato har han dessverre ikke råd til det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: