7 ting du ikke må si til meg

Jeg anser ikke meg selv for å være en spesielt lettkrenket person, men enkelte ord, setninger eller utrykk gjør meg oppgitt. Her kommer en liten liste, i helt tilfeldig rekkefølge.

♡ «Har du noen single venninner?»
Denne tolker jeg på følgende måte: «du er stygg/ikke bra nok for meg, men kanskje du kjenner noen som er det?». Jeg kan garantere deg at jeg ikke kommer til å sette meg ned og analysere hvilke av venninnene mine som ser bedre ut enn meg. Slike ting skaper sjalusi og mindreverdighetskomplekser, og det er ikke en situasjon jeg gidder sette meg i. Derimot viser jeg deg gjerne døra, en bannefinger og noen fargerike gloser.

♡ «Ingen normale mennesker…»
Denne kommer gjerne når jeg gjør noe som ikke er helt sosialt akseptabelt, som fks å farge håret rosa, kle meg i paljetter eller skrive en blogg. Jeg liker å si at «ingen normale mennesker_» er søsteren til «du er x antall år gammel!» og «bli voksen». Diktator-søstrene, kaller jeg disse tre utsagnene, fordi de brukes kun av mennesker som har et ønske om å bestemme hvordan en person skal være, basert på hvordan flertallet er. Sånne folk orker jeg ikke.

♡ «vet du hvor mye kalorier det er i det der?»
Dette er egentlig bare en finere, mer sosialt akseptert måte å si «du er feit, spis mindre!» på. Vel, min kropp er vel egentlig ikke ditt problem, er det vel?

♡ «Få se deg i bikini»
Vel, fremmede fyr på Internett, det heter «vær så snill». Du er ikke i en posisjon til å kreve noe fra meg. Spesielt ikke kroppen min.

♡ «pick me»
Dette er et utsagn feminister slenger i ansiktet på en annen jente dersom jenta har andre meninger enn feministene. «Pick me» antyder at personen later som hun mener noe hun egentlig ikke mener, slik at gutter skal like henne. Dette er også årsaken til at jeg ikke klarer å ta de fleste feminister seriøst.

♡ «Hva jobber du med?»
Leiemorder, pleier jeg å svare, rett og slett fordi det ikke er din sak.

♡ «Hvor mye tjener du på bloggen?»
Enda en ting som ikke er din sak. En plass mellom 2 øre, 2 kroner og 2 millioner.

 

Hvilke ord/utrykk, spørsmål eller setninger irriterer dere dere over? 

Del på

3 Kommentarer

 1. Penny
  20. juli 2021 / 19:51

  Du må ned i vekt, eller du veier litt mye, jeg skal gjøre det(når man spør typen om og gjøre noe, også går det flere timer før han gjør det pga han spiller)
  Det tror jeg er de settningene jeg ikke kan høre uten og bli irritert

  Hva er normal?
  Jeg tror ingen mennesker på denne jorden er normale😄
  Masse glad i deg snupp 💜😊

  • livingdoll
   Forfatter
   20. juli 2021 / 20:53

   «Jeg skal gjøre det».. Den har jeg også hørt et par ganger for mye xD masse glad i deg også babe <3 savner deg!

 2. draugen
  20. juli 2021 / 21:42

  «Hvilke ord/utrykk, spørsmål eller setninger irriterer dere dere over? »

  Personlig kommer jeg ikke på noen. Selv prøver jeg å sondere terrenget -føle meg litt fram etter hva som er innenfor eller ikke. Nå er det ingen ting med unntak av skatten eller døden som er 100 % sikkert så jeg har og kommer nok til å si noe som kan virke støtende selv om det ikke var intensjonen.

  Dog er det noen ting jeg har endret på i møte med nye mennesker.

  I stedet for å spørre hva jobber du med. Så spør jeg heller. Hva brenner du for ? Om vedkommende ikke har jobb så er det hos de fleste noe de brenner for. Hobby-miljø-ungene-kattene. Hobby bandet-laksefiske you name it.

  Når det kommer til påstand nummer 4 om å se deg i bikini. Her må jeg være så ærlig jeg kan å si at. ja jeg vil gjerne se deg i bikini. jeg blir hvertfall ikke lei meg. kors på halsen. det er opp til deg. Om du poster bilder av deg i bikini så er jeg glad og takknemlig. Om ikke så er det i orden. En fortsatt god sommer ønskes uansett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: