Gamle bilder og historiene bak dem

God kveld!♡
Jeg sitter på en gammel laptop, og her har jeg en del bilder fra 5-6 års tid tilbake. Noen av dem ble publisert på daværende blogg, andre fikk av forskjellige grunner aldri se dagens lys. Istedenfor å kaste dem tenkte jeg det kunne være gøy med et lite innlegg hvor jeg deler noen av disse bildene og historiene bak dem.


Dette bildet ble tatt på tjuefemårsdagen min, den tjuefjerde september 2015. Kvelden i forveien hadde daværende kjæreste kommet bort til meg ved midnatt, gått ned på kne og sagt: «jeg har tenkt på en ting, jenta mi. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å si noe før i morgen, men sier det nå, så du har litt tid til å tenke på det, så du kan gi meg et svar i morgen». På daværende tidspunkt fikk jeg litt panikk, men beholdt masken. Han fortsatte: «det jeg vil spørre deg om, er vel egentlig… Vil du spise ute i morgen, eller skal vi bare ta en rolig dag her hjemme med noe på tv og kake?». Han la til: «og ja.. Du kjenner jo meg, jeg kommer jo aldri til å fri til deg eller noe sånt». Jeg satt der og følte meg litt dum, og følelsen vedvarte dagen etter, mens jeg satt der på restaurant på bursdagen min. Litt dum, men veldig lettet fordi jeg noen ukers tid i forveien hadde begynt å tvile på hvorvidt jeg ønsket å fortsette forholdet i det hele tatt.


24.Desember 2015. Jeg hadde funnet ut at jeg ønsket å kjempe for forholdet likevel, og ble helt knust da jeg i november fant ut at han i lengre tid hadde hatt et forhold til ei jente på World Of Warcraft. De hadde lagt planer om at hun skulle komme til Norge og at de to skulle flytte sammen, og dermed gjorde han det slutt med meg. Jeg var fullstendig knust, og i starten av desember flyttet han ut fra vår felles leilighet for å leve livets glade dager med det jeg kalte «importvaren». Dermed satt jeg igjen alene. Familien min inviterte meg hjem for å feire jul, men jeg orket ikke tanken på å leke glad og fornøyd sammen med en haug lykkelige par, når jeg selv nettopp hadde blitt dumpet for ei annen jente. Så den tjuefjerde desember hev jeg på meg en kjole, litt sminke, tok litt bilder …. Og ble sittende i sofaen resten av kvelden og se netflix alene mens jeg følte meg som det mest mislykkede, mest uelskede mennesket i hele verden.


Januar 2016. Jeg var langt nede etter bruddet, hadde lite kontakt med folk, og dagens høydepunkt var turene på butikken. Jeg klinte til med sikkert tjue lag med sminke, i et forsøk på å endre mitt eget utseendet, ettersom jeg hadde fått det for meg at eksen var utro fordi jeg var for stygg. På samme tidspunkt begynte jeg også å miste håret.


Februar 2016. Det ble valentines day, og jeg var fremdeles singel, fremdeles knust, og fremdeles fast bestemt på at jeg var stygg. Jeg måtte ha en forandring. Så jeg farget håret rosa, klinte til med røde linser, og begynte å poste mye utrigning på bloggen. Bare for å få høre at jeg var digg. Man trenger å høre slikt når man har blitt dumpet for et menneske som ser helt jævlig ut og har en helt jævlig personlighet, men som likevel, av uante grunner, er «drømmekvinnen» sammenlignet med en selv. Jeg endte med å ikke poste dette bildet, fordi den ene puppen så større ut enn den andre.


Mars 2016. Håret ble blått, og dere begynte å si ifra at nå måtte jeg roe meg ned, for nå så jeg faktisk helt grusom og fake ut. Jeg tviholdt på mine tjue lag med sminke, harde contour og overlinede lepper en stund til, og mente bestemt at det var dere som var slemme. Haha. Jeg nektet meg også blå på at jeg trikset med øynene mine i retusjeringsprogram, selv om det var veldig åpenbart.


Juni 2016. Håret var blondt igjen, jeg hadde begynt å henge med en gjeng partyboys, og livet så positivt ut. Jeg dro til legen på grunn av håret som hadde begynt å bli alvorlig tynt, og menstruasjonen som hadde vært fraværende siden bruddet. Legen forklarte meg at det var sorgreaksjonen min som var årsaken, og jeg forsto at NÅ må livet faktisk gå videre.


Juli 2016. Håret ble rosa igjen, og dette bildet ble profilbildet mitt på facebook OG tinder. Sistnevnte hadde jeg lastet ned i håp om å finne venner, og skrev tydelig i profilteksten at jeg ikke var interessert i sextreff. Det endte med at jeg slettet hele appen og aldri møtte et eneste menneske derfra, fordi de færreste gadd lese profilteksten, og åpnet samtalene med utsagn som «vil ta deg i toern» (ja, jeg fikk faktisk akkurat de ordene på melding).

September 2016. Jeg hadde nylig fylt 26 og forelsket meg i han som snart skulle bli min nye kjæreste – lykkelig uvitende om at fem år senere kom også dette forholdet til å gå ad undas.

Hva synes dere om dette innlegget?
Flere tilbakeblikk; yay or nay?

Del på

4 Kommentarer

 1. GA
  23. august 2021 / 10:02

  Jeg digger dette innlegget! Så gøy med bilder og historier, selv om de fleste var litt triste da..

  • livingdoll
   Forfatter
   24. august 2021 / 22:15

   Takk for det! Gøy å høre at du likte det 😉 Ja, merket det selv etter at det var publisert og lest gjennom.

 2. 24. august 2021 / 15:11

  Holdt på å skrive at det er gøy å se tilbake på gamle bilder og sånn, men føler ordet «gøy» ikke helt passer inn under alle historiene. Uansett, jeg liker flashback-innlegg, så kom veldig gjerne med flere i fremtiden 🙂

  Også er det godt å lese at jeg ikke er den eneste på denne kloden som har hatt Tinder for å finne venner i nærheten. Har dog ikke lyktes noe særlig jeg heller. IKKE fordi jeg har blitt bombardert med så mye analske tilbud, men fordi jeg er så dårlig på å få svar fra fremmede jenter der inne (alltid foretrukket jentevenner ovenfor guttevenner).

  • livingdoll
   Forfatter
   24. august 2021 / 22:14

   Hehe nei, så selv i ettertid at det var et skikkelig deppeinnlegg. Overhodet ikke intensjonen min da jeg skrev innlegget, faktisk. Men gøy at det falt i smak likevel! 😉

   Der er vi to veldig ulike. Jeg har alltid foretrukket gutter over jenter. For all del, jeg har møtt mange jenter som er sykt kule, men sånn generelt føler jeg at jenter er veldig flinke til å baksnakke og lage unødvendig drama, mens gutter er mer gira på å ta en slosskamp og gjøre opp der og da. Det liker jeg. Ikke slosskampene, selvfølgelig, men det at gutter gjerne sier ifra til den det gjelder, IKKE alle andre. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: