Ukens: Ting som får meg til å himle med øynene

August nærmer seg slutten. Det blir mørkt om natten igjen, og tidligere kveld. Vinden blåser kaldt igjen, og regndråpene er harde mot ansiktet. Nå folkens, er det høst.

På soverommet, rett ved vinduet, henger badedrakten min. Den gule, som jeg ikke fikk brukt i år. Kanskje neste år på denne tiden? Eller kanskje ikke. Hvem vet egentlig hvor jeg befinner meg om ett år fra nå? Ikke jeg, i alle fall.

Uansett, her er en tilfeldig liste over ting som har fått meg til å himle litt med øynene den siste tiden.

♡ Folk som annonserer at de skal rydde i vennelisten på facebook.
Dersom du tror du gjør vennene dine en såpass stor tjeneste ved å tillate dem å være en del av livet ditt på sosiale medier at du føler du må skrive et eget innlegg på facebooksiden din for å informere om at du kommer til å fjerne noen av dem, er det kanskje på tide at DE fjerner DEG? Jeg gjør i alle fall det, så fort jeg ser en slik status. Jeg klarer rett og slett ikke mennesker som tror de er det viktigste i andre menneskers liv.

♡ Folk som skriver som om de er kjæledyret sitt.
Du kan bruke jeg-form så mye du bare vil, men du får meg fortsatt ikke til å tro at det er katta di som skriver.

♡ Pokèmon
Jeg skal være ærlig; jeg digget tv-serien pokèmon i 2001, da jeg var elleve år gammel. Konseptet sluttet imidlertid å være kult omtrentlig ett år senere, og tross media og ildsjelers gjentatte krampeaktige forsøk på å holde liv i et dødt konsept, både er – og forblir – det dødt.

♡ H & Z der de ikke hører hjemme
Da jeg var 12-13 år gammel skrev jeg kleine ting som «koz» og «klemz». Jeg skrev til og med «jahh». Jeg la det heldigvis fort av meg, og begynte å skrive «kos», «klem» og «ja», som en oppegående person. Mange tviholder fremdeles på Z & H-konseptet den dag i dag, selv om de nå har blitt både 20, 30 og til og med 40 år gamle. Beklager å måtte si det, men jeg er faktisk så overfladisk at jeg mister ørlite respekt for noen om de gått ut av ungdomsskolen og fremdeles skriver «jahh azz» i fullt alvor. Ja, helt «serriøøøøst lizzom».

Hva tenker dere over punktene på listen?
Hva har fått DERE til å himle med øynene den siste tiden?

Del på

2 Kommentarer

 1. GA
  23. august 2021 / 10:04

  Å, se på hun da! Superfint bilde av deg 🙂

  Gøy innlegg også, og må si meg ganske enig i alle punktene, hehe

  • livingdoll
   Forfatter
   24. august 2021 / 22:14

   Takk for det! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: