Det går bra

I nesten to måneder, fra 3.Juli og frem til dags dato 27.August, bodde jeg på Flå hos en fyr som heter Christian. Det har vært en veldig fin tid. Jeg har blitt kjent og funnet tonen med mange hyggelige mennesker, fått hele denne bo-med-eksen-som-har-ny-kjæreste-greia litt på avstand, og fått tid til å senke skuldrene, slappe av, tenke gjennom en del ting og roe meg ordentlig ned. Jeg er så utrolig takknemlig for den tiden jeg har hatt hos Chris, og de menneskene jeg har møtt, og den personen han er.

Med dèt sagt; det var på tide å få litt avstand. Derfor har jeg reist hjem igjen, og håper at jeg finner meg en leilighet fort. Jeg er klar for å være alene. Tanken plager meg ikke lengre, slik den gjorde for bare noen måneders tid siden. Faktisk tror jeg det kan bli fint.

På et eller annet tidspunkt i løpet av oppholdet mitt hos Christian gikk følelsene mine for eksen over. Jeg sluttet å sjekke telefonen flere ganger for å se om jeg hadde fått melding. Jeg sluttet å tenke på ham. Jeg har ikke skrevet noe om det, og innrømmet det vel egentlig heller ikke for meg selv. Ville ikke ta den gleden på forskudd, fordi jeg vet at det er èn ting å tenke at man er over et menneske når man ikke treffer dem, ikke fysisk ser dem. Det er når man faktisk står ansikt til ansikt med dem, snakker med dem, ser dem med kjæresten sin, at man vet hva man faktisk føler. Om man er ferdig, eller om man ikke er det.

Så hva følte jeg da jeg kom hjem? Da jeg snakket med ham ansikt til ansikt? Da jeg så ham sammen med kjæresten sin? Absolutt ingenting. Jeg er emosjonelt ferdig med ham, livet kan gå videre, og for første gang på lang tid kan jeg si, og oppriktig mene:

Jeg har det fint. Det går bra.♡

Del på

7 Kommentarer

 1. Alex
  28. august 2021 / 08:59

  Så glad for din skyld!🤗

  • livingdoll
   Forfatter
   28. august 2021 / 12:45

   Takk <33

 2. GA
  28. august 2021 / 21:33

  Så kjekt å lese! Du fortjener å ha det bra <3

 3. 29. august 2021 / 21:00

  Dette gjør meg glad <3

  • livingdoll
   Forfatter
   30. august 2021 / 00:48

   <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: