Ukens: ting som har fascinert meg

Ok, helt ærlig; vi bloggere poster ikke alltid bilder fra «dagen i dag». I veldig mange tilfeller tar vi flere forskjellige bilder samme dag, og bruker dem utover uken. Sånn, der var en av bloggverdens største hemmeligheter avslørt, og dere fikk en grei forklaring på hvorfor bildet ovenfor er tatt hjemme hos Chris, men postes i dag selv om jeg angivelig fremdeles befinner meg hjemme. Jeg tok en hel drøss av bilder mens jeg var der nede, så det kommer flere, selv om jeg altså dro hjem for ni dager siden. Nok om det; la oss snakke om mer fascinerende saker!

 

♡ Fosterfaren min fyller 70 i oktober.
Som mange av dere vet så har jeg i oppveksten bodd i fosterhjem. I starten av neste måned fyller fosterfar 70 år. Sytti! Det er når man ser et slikt tall at man virkelig får smelt rett i ansiktet hvor fort tiden faktisk går, og hvor lett det er å glemme at alderdommen sniker seg innpå i rekordfart.

♡ Jeg fyller 31.
Mens vi likevel er inne på dette med å fylle år, passer det seg jo å nevne at jeg selv fyller år i løpet av måneden. Hele 31 år blir jeg, uten at jeg føler meg så mye som en dag eldre enn 17 av den grunn. Ikke ser jeg så mye som en dag eldre ut heller… Sier vi 😉

♡ Temperaturen
Jeg var forberedt på at slutten av august-starten av september skulle bli en typisk høst. Dere vet; regn, tåke, kulde og generelt møkkavær. Jeg har aldri vært så glad over å ta feil i hele mitt liv! Vi har hatt så mye sol og godvarme her de siste dagene at det føles som å være i syden. Jeg er så evig takknemlig for det og håper godværet holder seg slik for alltid!

Hva tenker dere over punktene på listen?
Hva har fascinert DERE den siste tiden?

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: