Dagens planer

God morgen!
Jeg startet dagen med å hive på meg crocs (første tilgjengelige jeg hadde) for så å løpe ut døra hjemme for å rekke en telefonsamtale med en av de flotteste menneskene jeg kjenner. Jeg liker å kombinere telefonprat med skogstur, så dette var en veldig fin start på dagen som jeg håper jeg kan ha oftere fremover.♡

Det blir nok ikke så mye skogstur når jeg flytter, noe jeg håper er veldig snart, men det går fint;
kan gå på skogstur i sentrum også, jeg 😉

Planen i dag er at jeg og Lena skal ut en tur for å se på huset jeg skal overta. Jeg har sett det tidligere, men da så jeg bare veldig raskt gjennom uten egentlig å registrere så mye oppi hodet. Nå skal jeg se mer ordentlig, og det tror jeg blir veldig fint. Ikke minst gleder jeg meg til å kunne flytte så jeg kan ha besøk av venner og slekt. Har liksom ikke hatt så mye av det de siste … elleve-tolv? årene.

Del på

2 Kommentarer

 1. Alexlikerjoggesko
  7. september 2021 / 17:56

  Jeg sluttet å lese etter «Crocs»!😱

  • livingdoll
   Forfatter
   7. september 2021 / 18:06

   🤣🤣

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: