Nedtur

«god» kveld.
Jeg setter god i hermetegn, for egentlig kan hele dagen bare ta rennafart og hoppe i dass akkurat nå. Hvorfor det, lurer du kanskje på. La oss starte med det faktum at jeg har forsøkt i hele dag å få noen til å hente et bord til meg på Gol. Jeg skal, som det er blitt nevnt hundre ganger her inne, endelig flytte fra eksen, og da trenger jeg ting jeg ikke har. Som for eksempel et stuebord, og en sofa. Dette endte slik ting har en tendens med å ende; det var bare å droppe hele greia.

Det viste seg imidlertid at eksen til Lena har et lignende bord som jeg kunne få. Gratis, til og med. Livet smilte en liten stund, helt til jeg fikk vite at jeg kanskje ikke får huset likevel. Så nå sitter jeg her med et kanskje. Kanskje får jeg det ikke, kanskje må jeg lete etter noe nytt, kanskje suger livet mitt megaballe akkurat nå.

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: