Løgn er viktig i et forhold

Hadde noen spurt meg for fjorten år siden hva jeg mente var det viktigste i et forhold, ville jeg sagt ærlighet. Hvorfor? Fordi sytten år gamle Jessica aldri hadde vært i forhold, og ikke visste bedre. Hadde du spurt meg i dag hva jeg mente var det viktigste i et forhold, ville jeg sagt kommunikasjon. Hvorfor? Fordi trettièn år gamle Jessica har vært i forhold, og vet bedre.

Ærlighet har vært et viktig tema i alle mine forhold, og jeg mener fremdeles at det er viktig å kunne snakke åpent om ting. Men å snakke åpent om ting går under kommunikasjon, ikke ærlighet. Å innrømme at man har vært utro, går under kommunikasjon. Å innrømme at man har følelser for noen andre, går under kommunikasjon. Å fortelle at man trenger litt avstand, trenger et par dager for seg selv, går under kommunikasjon. Kommunikasjon er viktig.

Så hva er ærlighet? Ærlighet er når du spør kjæresten om han liker den nye genseren din, og han sier: «nei, du kler den ikke». Ærlighet er når du har gått opp et par kilo, og han sier du var diggere før. Ærlighet er når han ser ei dame på tv og sier hun har fin rumpe, og når du spør om ikke din er fin, svarer han: «jo, men ikke sånn som hennes». Ærlighet er når han minner deg på at det finnes mange jenter som er mye finere enn deg og at uansett hvor hardt du prøver, vil det alltid være noen som er finere. Men, ærlighet er også å innrømme sine feil og sine følelser.

Ærlighet er ikke et eget punkt. Det har det aldri vært. Ærlighet er kommunikasjon, først og fremst, men også kritikk. Sannheten er sjelden så fin som man ønsker den skal være, og derfor er løgn viktig i et forhold.

Vær så snill å fortelle meg at du ikke legger merke til at jeg har gått opp to kilo, istedenfor å fortelle meg at nå må jeg telle kalorier og passe på så jeg ikke blir tjukkere. Vær så snill å fortelle meg at jeg er den fineste jenta du vet, selv om vi begge vet at du ville kastet meg ut av senga om Angelina Jolie kom på besøk. Fortell meg at jeg er smart, selv om du aldri har møtt noen så dum før. Fortell meg at jeg er morsom, selv om vitsene mine er dårlige ordspill. Fortell meg at genseren min er fin, selv om du synes den får meg til å se tjukk ut. At rumpa mi er sexy, selv om den ikke får folk til å stoppe og glane. Fortell meg at jeg er drømmedama, selv om jeg egentlig var femtevalget ditt.

Vær så snill, lyv til meg.

Del på

4 Kommentarer

 1. Alex
  11. september 2021 / 21:14

  Hvilke «menn» snakker slik til dama si eller foran henne? 😰 Så utrolig stygt og umodent. Skjønner jeg har vært heldig som ikke har opplevd det. Så ufortjent, Jessica 😞
  Men godt skrevet!

  • livingdoll
   Forfatter
   12. september 2021 / 05:33

   Takk for det<3

 2. Marius
  19. september 2021 / 07:43

  Det du ber om er kjærlighet, og det finnes 🙂

  • livingdoll
   Forfatter
   19. september 2021 / 10:49

   Ikke for meg, tydeligvis 🤣

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: