Ukens: irriterende ting

Nå måtte jeg inn på kalenderen og sjekke sist gang jeg publiserte «denne ukens»-innlegg sist. Vanligvis er det en liten prøvelse å finne frem punkter til disse innleggene, men denne gangen kjenner jeg at jeg klør i fingrene etter å glefse litt over tastaturet. Ingen problem å finne ting å bjeffe for akkurat nå, nei! Så uten mer tomprat, her kommer ukens bidrag.

 

♡ Valg-mas
Det er stortingsvalg igjen, og sosiale medier fylles opp av partier som nok en gang lyver så det renner av dem. Partier som lover oss det ene og det andre. Jeg for min del har lært litt, og vet at disse såkalte «hjertesakene» deres bare er pisspreik for å prøve å sanke stemmer. Vinner de valget, så verken ser eller hører vi mer til de sakene som angivelig var så utrolig viktige. Derfor har jeg i år, som forrige gang og gangen før der, meldt meg helt ut av hele valgsirkuset. Jeg gidder ikke tenke over hvilket parti jeg skal stemme på, for jeg har ingen planer om å stemme i det hele tatt. Av uante grunner er dette et standpunkt som provoserer mannen i gata noe helt vanvittig. «HVA!? Det er din plikt å stemme!». Nei, Bjørn-Tore, din innavlede hore, jeg skylder ingen – verken deg, staten eller Norges land – en dritt. Pust med magen og fuck off.

♡ Vaksine-stolthet
Ok, nytt ord, men dere skjønner nok hva det betyr. Hadde jeg hatt 1kr for hver person som av uante grunner skryter på sosiale medier av at de har tatt coronavaksinen, hadde jeg hatt urovekkende mange 1-kroninger. Hadde jeg i tillegg hatt 1kr for hver person som sitter der stolt som en hane og jatter om at «SELVFØLGELIG har jeg tatt vaksinen», som om det er en slags selvfølge at vi alle har lyst til å la oss infisere med et heksebrygg koket sammen i hui og hast som ingen enda vet konsekvensene av, hadde jeg måttet bygge et eget rom kun til 1-kroninger. Kødder seriøst ikke. Jeg vet ikke om noen av mine lesere trenger å høre dette, men: du er ikke en bedre person bare fordi du har tatt vaksine.

♡ Folk som ikke har hunden sin i bånd
Du vet du er blitt gammel når du begynner å irritere deg over folk som ikke har hunden sin i bånd i et byggefelt. Eventuelt har du bare blitt litt mer oppegående i topplokket og lært deg å tenke konsekvenser, noe mange hundeeiere tydeligvis ikke gjør. Jeg er veldig glad i hunder jeg, altså, men jeg ser for meg at jeg kan bli mindre glad i bikkja di om den river i filler katta mi fordi du ikke har den i bånd.

♡ Facebook
Om noen lurer på hvorfor jeg ikke er aktiv på facebook så er det fordi jeg er i 30-dagers facebookfengsel fordi jeg i god stemning og med en snasen dose humor foreslo å stave ordet «hotel» som «hoe-tell». Dette likte ikke facebookteamet, og SMOCK; 30 dager i fengsel. Jeg vurderer rett og slett å bare slette hele fjaseboka permanent snart.

Hva tenker dere over punktene på listen?
Hva har fått DERE til å himle med øynene den siste tiden?

Del på

7 Kommentarer

 1. martin
  13. september 2021 / 15:21

  Hot Lady. Som alltid. 😀

  • livingdoll
   Forfatter
   13. september 2021 / 16:23

   takk:)

   • martin
    13. september 2021 / 17:10

    Du vet nok godt hvem jeg er…
    Men… godt ment som alltid, venn.

    • livingdoll
     Forfatter
     13. september 2021 / 17:17

     Kjenner ikke noen som heter Martin faktisk, så artig at du nevner det.

     • martin
      13. september 2021 / 17:22

      Vi krangla litt før…
      Men har alltid likt deg

 2. martin
  13. september 2021 / 17:20

  Du latterliggjorde meg…og, ja jeg bar dum før… men…Jeg liker deg likevel, Jessie.
  😀

  • livingdoll
   Forfatter
   13. september 2021 / 19:07

   Ikke noe jeg husker dessverre, men beklager i så fall 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: