10 overraskende ting om meg

Det er fjortende september, noe som betyr at allerede neste uke er det tid for min årlige «x antall ting jeg har lært i løpet av x antall år»-liste. Det har på en måte blitt bursdagstradisjonen min, det å hvert eneste år komme opp med like mye «livsvisdom» som antall år jeg fyller. I dag, derimot, tenkte jeg å overraske gamle og eventuelt nye lesere med å liste opp noen overraskende fakta om meg selv.

01.♥ Favorittdyret mitt er flaggermus.
Mange tror at det er katter som er favoritten min, men det stemmer altså ikke. Helt siden jeg var bitteliten har flaggermus vært favoritten, og ofte pleide jeg gå ut på natten i håp om å se flaggermus på nattehimmelen.

02.♥ Favorittfargen min er turkis.
Mange tror det er rosa, men det er feil. Favoritten er turkis, som vannet på Maldivene.

03.♥ Jeg synker ikke.
Jeg har utrolig vanskelig for å dykke, rett og slett fordi jeg flyter opp. Jeg kan legge meg rett på ryggen og bare flyte avgårde, og slik har jeg alltid vært. Noen vil sikkert mene det er normalt, men det fascinerte i alle fall folk noe voldsomt da jeg var lita jente.

04.♥ Jeg er min egen rake motsetning.
Jeg kler meg enten i masse farger, eller kun svart. Jeg vil enten ha masse liv og røre, eller stillhet og null folk rundt meg. Jeg føler enten alt for mye på en gang, eller ingenting i det hele tatt. Jeg er enten veldig sympatisk, eller fullstendig kald. Jeg kan være veldig voksen, men også veldig barnslig. Jeg hører på metal når jeg skal trene, og rolig når jeg vil sove, og alt annet litt innimellom. Jeg er motstander av religion men synes Satan er en knakende likandes kar. Kroppstemperaturen min er enten litt over, eller veldig langt under, gjennomsnittet. Jeg hater sprøyter, men er fascinert av blod. Men; jeg ville aldri skadet noen som ikke fortjente det og dèt er vel det viktigste.

05.♥ Jeg er det mest lojale mennesket du noen gang vil møte.
Det finnes to ting jeg holder knallhardt på her i livet: man er herre over egne lyster, og man gir ikke opp. Er du i et forhold med meg vil du aldri oppleve at jeg er utro, eller at jeg dumper deg. Jeg har vært i forhold hvor jeg har blitt betatt av et annet menneske, og jeg har løst det ved å bryte all kontakt med vedkommende. Jeg kan være forelsket til langt oppover ørene, og likevel si «jeg har type, og kommer ikke til å ligge med deg» til et menneske selv om jeg er sørpe dritings. Dytte dem bort når de prøver seg, blokkere nummeret når de ringer. Been there, done that. Er man ikke herre over egne lyster, er man i mine øyne et veldig svakt menneske, og jeg tror helt ærlig jeg heller ville stukket en kniv gjennom min egen håndflate enn å gi etter for svakhet. Det samme gjelder for problemer i forholdet. Jeg er veldig på den at man ikke skal gi opp når ting blir vanskelig. Gir man opp, er man svak, og jeg vil ikke være svak. Men er vedkommende en drittsekk, så er det adios på sekundet. Jeg gidder ikke leke mann-og-dumsnill.

06.♥ Jeg vil ikke ha barn.
Dette har jeg skrevet et helt innlegg om her.

07.♥ Jeg leser veldig mye psykologi
Jeg er veldig fascinert av hvordan mennesker fungerer rent mentalt, og leser derfor veldig mye psykologi. Spesielt psykopater/sosiopater fascinerer meg. Visste dere for eksempel at verken psykopat eller sosiopat er en diagnose? Tilstanden går under begrepet «anti-sosial personlighetsforstyrrelse» (ASPD) og i likhet med autisme, er det et spektrum å forholde seg til her. Jeg kan bli helt fascinert av psykopat-hjernen (som skiller seg fra hjernen til en sosiopat på mange områder) og kunne fort plaget liv og helse av dere stakkars lesere med dette her.

08.♥ Jeg elsker å skremme meg selv
Hver eneste gang jeg sitter i et fly forsøker å innbille meg selv at vi kommer til å styrte. Hver eneste gang jeg går alene på natten, tenker jeg på hvor mange gærne mennesker det finnes der ute som kan komme og drepe meg. Hvorfor? Fordi 1) man er alltid mye mer takknemlig for å komme hjem i god behold når man har klart å lure seg selv til å tro at man var nær døden, og 2) adrenalinrush.

09.♥ Jeg har veldig liten interesse for folks liv
…Og derfor kan jeg ikke fordra å få bilder av det på snapchat. Jeg bryr meg om at folk jeg er glad i skal ha det bra, og hvis de har et konkret problem så vil jeg gjerne hjelpe, men jeg trenger virkelig ikke involveres i ubetydelige småting fra hverdagen din. Drit i å sende meg bilder av at bikkja sover i sofaen, at katta sover i senga, at ungen leker i sandkassa, at du hadde knekkebrød til frokost i dag, eller filter-trynet ditt fra samtlige vinkler.

10.♥ Jeg har et elsk/hat-forhold til moderne teknologi
Jeg liker å blogge. Jeg liker å høre på musikk gjennom spotify, se filmer via netflix, og holde kontakt med folk via facebook og snapchat. Der stopper det egentlig for min del. Fuck off med alt maset om å måtte laste ned TikTok, Vine, KIK, ditt og datt. Det kommer ikke til å skje.

Hva overrasket deg mest? 
Visste du noe av dette fra før?
Har vi noe felles? 🙂

Del på

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: