Chiller i fryser’n

Klikk på bildet for å komme til jakkene!

I disse dager våkner jeg opp og lurer på om jeg ved en feiltagelse har lagt meg i fryseren og chillet hele natten. Så finner jeg ut at neida, jeg ligger i min egen seng, det er bare grusomt kaldt. Jeg hadde håpet at vi kunne ha høst minst like lenge som sommeren, men den drømmen er det nok bare å gi opp, for det var frost på utemøblene da jeg gikk på butikken i dag morges. Vakkert, men trist, i grunn. Det er neimen ikke gull alt som glitrer; noen ganger er det tredjegrads forfrysning.

Nå som vinteren nærmer seg, er det på tide å kle seg bedre, noe som bringer temaet over på jakkene ovenfor. Før noen sier et eneste ord; det er verken pels eller skinn på disse jakkene. Det er fake begge deler – akkurat som puppene mine, og samtlige mennesker jeg har møtt opp igjennom årene. Jeg vet at noen kommer til å lage stor ståhei fordi «pLaStiKk ÆkKe BrA fOr MiLjØeT», men helt ærlig; kuer er ikke bra for miljøet, de heller. De promper jo som bare faen. Bensinbiler er ikke bra for miljøet. Kjøttproduksjon er ikke bra for miljøet. Maling er ikke bra for miljøet. Folk generelt er hvertfall ikke bra for miljøet. Kort og greit: det finnes verre ting enn plastikk. Du og jeg er to av dem. Jeg er veldig glad i dyr og gidder ikke være en av dem som betaler for at noen skal rive verken pels eller skinn av dem og putte det på ei veske eller ei jakke, derav fuskepelsvalget.

Del på

12 Kommentarer

 1. Danny
  16. oktober 2021 / 22:48

  la de som vil bruke pels få lov å bruke pels og de som vil bruke fake kan bruke fake… er det noe å bråke om??

  • livingdoll
   Forfatter
   17. oktober 2021 / 12:55

   Ja, det er noe å bråke om, synes jeg.

 2. HELENA BYBERG
  17. oktober 2021 / 02:51

  Når du sier at kjøtt produksjon er dårlig for miljøet hva mener du egentlig da? for vi trenger jo faktisk kjøtt for å overleve så da er det jo verre for miljøet eller i alle fall oss hvis vi ikke produserer kjøtt. uten kjøtt produksjon så vil jo bare alle dyrene hope seg opp og bli alt for mange. inkludert kuene som du sier at er dårlig for miljøet. så da er det jo bedre for miljøet med kjøtt produksjon. 🙂

  • livingdoll
   Forfatter
   17. oktober 2021 / 12:55

   1. Vi trenger ikke kjøtt for å overleve. Å spise kjøtt er et valg, ikke en nødvendighet. Det finnes mange som lever godt som både vegetarianere og veganere.

   2. Kuer i dag blir kunstig befruktet, nettopp for å produsere nye kuer og okser til kjøttproduksjon. Hvis vi hadde kuttet ut å produsere kjøtt, ville vi heller ikke trengt å befrukte kuene for å bære frem nye kalver. De dyrene som hadde vært i live den dagen kjøttindustrien ble lagt ned, ville enten blitt avlivet eller – forhåpentligvis – fått lov å leve ut livene sine og dø en naturlig død.

   3. Kjøttproduksjon er dårlig for miljøet fordi det krever en god del ressurser. Visste du for eksempel at det kreves like mye vann å produsere èn enkelt hamburger som du ville brukt dersom du lot dusjen stå og gå uavbrutt to uker i strekk? Det kreves også enorme areal for å produsere nok mat til disse dyrene. Blant annet 🙂

 3. WILLIAM SUNDE
  17. oktober 2021 / 03:08

  fine jakker men tror kanskje ikke puppene dine hadde fått plass hehe

  • livingdoll
   Forfatter
   17. oktober 2021 / 12:47

   Hehe, nei, det var dèt, da.. :p

 4. THOMAS
  17. oktober 2021 / 03:25

  dyrevenn kan man være selv om man bruker pels da xD

  • livingdoll
   Forfatter
   17. oktober 2021 / 12:47

   Å si at man er dyrevenn om man støtter en industri som mishandler/dreper dem, føler jeg blir litt det samme som å si at en pedofil er ‘glad i unger’. Jo mer man tenker over det, jo dummere høres det ut. I alle fall i mine ører 🙂

 5. Robert Pedersen
  17. oktober 2021 / 06:44

  tror du hadde kledd di jakkene 😉

  • livingdoll
   Forfatter
   17. oktober 2021 / 12:45

   takk 🙂

 6. LISA
  17. oktober 2021 / 12:36

  elsket den røde! 😀 😀

  • livingdoll
   Forfatter
   17. oktober 2021 / 12:45

   Ja, sant den er fin? 🙂 Litt usikker på om den blir like fin sammen med rosa hår, bare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: