Dette visste du ikke om meg!

Det begynner å bli en liten stund siden sist gang jeg skrev et faktainnlegg om meg selv, så da tenkte jeg det var på tide med et nytt. Jeg synes det er gøy å la dere få bli litt bedre kjent med meg, og håper at dere også synes det er like stas. 

01.♥ Jeg har en «dark side».
Når menneskehjernen overveldes av for mange vonde følelser (sorg, savn, frykt, usikkerhet etc) reagerer den med å skru av hele følelsesspekteret. I en liten periode på et par timer til noen dager, føler du absolutt ingenting emosjonelt. Ingen frykt, ingen usikkerhet, ingen sorg eller savn, men heller ingen kjærlighet, empati, tilknytning til mennesker etc. De aller fleste mennesker vil aldri oppleve dette. Jeg, derimot, har opplevd det mange ganger, helt fra jeg var liten. Ikke ofte, men litt i ny og ne. Som voksen har jeg opplevd det mye oftere enn jeg gjorde som barn, og merker også at det skal mindre til før denne siden av meg kommer frem nå i voksen alder. Normalt sett er jeg et menneske som tenker alt for mye og elsker verden som om den skulle være min egen, men blir jeg emosjonelt brutt ned, kan jeg gå til sengs og gråte meg i søvn, for så å våkne opp neste morgen og ikke føle noe som helst for noe. Dette varer sjelden mer enn en dag eller to. Jeg foretrekker faktisk denne versjonen av meg selv, og skulle ønske jeg kunne være emosjonelt avslått hele tiden. Jeg blir mer spontan, mer sarkastisk, og rett og slett litt kulere å være i nærheten av, fordi jeg ikke tenker konsekvenser og ikke bryr meg om noe. Som barn hadde jeg ikke denne siden av meg under kontroll, og kunne gjøre ting jeg senere angret på. Ting jeg kanskje fremdeles angrer litt på den dag i dag. Som voksen har jeg imidlertid denne siden av meg under kontroll, og er smart nok til å tenke fremover. Det vil si; ikke gjøre ting jeg vet jeg kommer til å angre på senere.

02.♥ Jeg er ikke som andre jenter.
Jeg har aldri helt skjønt «greia» med å være med hverandre på do, jeg springer ikke rundt over hele huset når jeg pusser tennene, og jeg eier ikke sans for mote. Jeg hadde ikke klart å sette sammen en sosialt akseptert outfit om det så sto om livet, og interiør er jeg helt grønn på. Sminke meg kan jeg heller ikke, og min versjon av smokey eyes ligner overraskende på en panda på vei hjem fra et one night stand. Jeg vil mye heller kjøre rundt i bilen og gafle i meg burger fra bensinstasjonen enn å dra på restaurant, jeg har aldri vært på spa, og sole meg har jeg verken tålmodighet til eller interesse av. Jeg har ikke one night stands, ligger ikke med noen på første daten heller, og prøver ikke imponere noen eller noe. Faktisk gjør jeg meg rett og slett møkkakjip i starten, så får fyren heller bli positivt overrasket om jeg lager middag, tar oppvasken etc på senere tidspunkt.  Jeg blir ikke krenket av vitser, synes mus og rotter er søte, hater feminister, og har jeg følelser for noen kan du ta deg faen på at jeg ikke gidder fortelle dem det. Sånt får de finne ut av selv, tenker jeg, så kan jeg enten bekrefte det eller nekte for det, alt ettersom hvor interessert jeg er i å få hjertet mitt knust igjen.

03.♥ Jeg kan bli overlykkelig av de rareste ting
Jeg er ikke ei slik jente som hopper og spretter av glede over gode nyheter eller flotte gaver. Hadde de ringt meg fra norsk tipping og sagt jeg hadde vunnet flere millioner, for eksempel, ville jeg antagelig bare trukket på skuldrene og sagt «kult». Men å se en hårete larve på bakken, derimot! Eller en sommerfugl som lander på hånden min! Eller en dobbel regnbue! Eller en flaggermus! DA skal du se ei som hopper og spretter av lykke. Nei, jeg blir ikke klok på det selv, heller.

Hva overrasket deg mest? 
Visste du noe av dette fra før?
Har vi noe felles? 🙂

Del på

6 Kommentarer

 1. 19. oktober 2021 / 12:52

  Den mørke siden du beskriver her har jeg også kjent på. Og det hender også at jeg ønsker meg tilbake til den når jeg ikke er der.

  Samtlige av de tingene jeg er mest fornøyd med å ha skapt enten vi snakker innlegg på bloggen eller noe annet, har kommet mens jeg har befunnet meg i den mørkeste og kaldeste avgrunnen.

  På det siste punktet er vi dog noe forskjellig. Jeg hadde flydd til himmels, trolig klikket meg inn på diverse nettbutikker og svidd av ganske mye, ihvertfall 40 prosent, og så hadde jeg kaaaaanskje satt resten på en sparekonto, som nok hadde lekket litt i tiden fremover.

  Luksusfellen neste.

 2. Randi
  4. november 2021 / 14:12

  Visste ingen ting av dette fra før av:)

 3. William
  7. november 2021 / 03:52

  Du er ikke som andre jenter. Det liker jeg 🙂

  • livingdoll
   Forfatter
   9. november 2021 / 19:23

   Hyggelig å høre 🙂 takk <3

 4. Ch
  7. november 2021 / 21:32

  Det første punktet der… sikker på at du ikke er psykopat?

  • livingdoll
   Forfatter
   9. november 2021 / 19:22

   Helt sikker kan man vel aldri være :p men har jo gått til utredning, og var ingen mistanke om noe slikt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: