Jeg har en stalker

Jeg opplevde å bli stalket første gang da jeg var ni år gammel, våren 1999. Jeg våknet opp en morgen, og noen hadde skrevet på soveromsvinduet mitt utenifra at de skulle voldta meg, gjøre meg gravid, og senere drepe meg. Hvem som sto bak fikk jeg aldri vite.

Siden den gang har jeg hatt mange stalkere årene opp igjennom. Dette har gjort at jeg alltid sover ‘med ett øye åpent’, at jeg alltid har våpen lett tilgjengelig, og at jeg alltid sjekker en ekstra gang at dører er låst og vinduer lukket før jeg legger meg. I mange av tilfellene nå i voksen alder, har jeg hatt kjærester som har kunnet ta kontakt med stalkerne og gi klar beskjed om at de vil angre seg om de ikke lar meg være i fred.

Nå kan det se ut til at jeg har fått en ny stalker. For mens jeg snakket med min lillesøster på telefon, dukket denne SMS’en opp i innboksen:

Jeg tenkte ikke noe særlig over det. Søkte opp nummeret, som viste seg å være hemmelig, og tenkte at det helt sikkert bare var vanlig spam. Helt til det noen minutter senere dukket opp en melding på e-post:

Sammentreff? Neppe. Så jeg søkte opp avsendernavnet, og så at han hadde instagram.


Begin76 lød kjent. Jeg var sikker på at jeg hadde sett det før. Og joda, ganske riktig; han har likt flere av bildene mine på instagram tidligere.

Han har også lagt igjen kommentarer:

Jeg skriver ikke dette innlegget for å henge ut noen, men som en sikkerhet. Dersom jeg i løpet av nærmeste fremtid forsvinner sporløst, utsettes for blind vold, blir voldtatt eller drept, håper jeg noen tar dette innlegget til politiet og avhører denne mannen. Fordi jeg vet at stalkere alltid har en baktanke med oppførselen sin, og den er ikke alltid snill og uskyldig.

Og når du går så langt som å søke opp telefonnummer og adresse til et menneske, er det neppe «bare for å si hei».

Del på

4 Kommentarer

 1. Ellis
  5. januar 2022 / 19:14

  Dør av det bildet han sendte😂 ser ut som noen har photoshoppa mannens tryne på dama så begge har samme ansikt 😂😂 sånn ellers ang å legge ut brukernavnene hans: better safe than sorry. Spesielt med sånne creepy dudes..

  • livingdoll
   Forfatter
   5. januar 2022 / 19:28

   Hahaha, vet ;p Tenker det er forebyggende å legge ut både telefonnummer, brukernavn og riktig navn. Skulle det skje meg noe alvorlig (drept/kidnappet) så vet politiet hvem de skal oppsøke. Samtidig som at HAN nå vet at skulle det skje meg noe, blir han fort hovedmistenkt, så kanskje greiest å ligge unna 🙂

 2. James
  10. januar 2022 / 02:30

  Faen er galt med folk? xD syns du er digg jeg å men kunne aldri funnet på å søke opp adressa di og bli helt ape xD

  • livingdoll
   Forfatter
   10. januar 2022 / 16:09

   Haha :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: