Sophiesaken

Natt til 12.November 2019 slapp jeg ut katten vår, Sophie, fra vår daværende leilighet i sentrumsvegen 17 i nedre del av Gol sentrum. Leiligheten ligger i samme bygg som Pens thaimassasje, midt mellom Rema 100 og Gol bakeri, rett over veien for BoligPartner.

Dette var den siste gangen vi så henne.

Etter dette har vi gjort mange forsøk på å finne henne. Jeg (Jessica) har gått rundt og lett etter henne i byggefeltet både dag og natt, ropt på henne, puset på henne, og gått rundt med både våt – og tørrfôr. Det har også vært hengt ut klær som lukter av meg, av de andre kattene våre, og av henne selv. Jeg har lagt ut bilder og informasjon i alle relevante grupper på facebook, delt bilder og info på instagram, snapchat og her på bloggen, i tillegg til å henge opp lapper ved postkassestativ, matbutikker og på lyktestolper/offentlige søppelkasser, samt å putte lapper i hver enkelt postkasse.

Jeg har vært i kontakt både med Veterinærene Nedre Hallingdal og Gol Dyreklinikk, i tillegg til naboer. Hele 5 dyretolker har også blitt kontaktet.

Sophie er seks år gammel, sterilisert, men ikke chippet. Hun er vant til å være ute.

Vi savner henne veldig, og håper at de som eventuelt sitter på informasjon vil ta kontakt med oss.

Det er også utlovet finnerlønn til den som sørger for at vi får henne hjem igjen. 

Vi har nå flyttet til Ål, og har ikke lengre muligheten til å aktivt lete etter henne selv. Vi er derfor helt avhengige av gode sjeler som ønsker å hjelpe ved å holde øyne og ører åpne.

Alt jeg vil er å få henne hjem igjen i god behold.

Nøl ikke med å ta kontakt dersom du har tips. Det er bedre å si ifra en gang for mye enn en gang for lite.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: