følelser, tanker og innkjøp

I går fjernet jeg alle blogginnleggene på bloggen min, og i dag hentet jeg dem opp igjen av papirkurven. I går var jeg bestemt på å legge ned alt, kutte helt ut sosial medier, og fullstendig slutte å eksistere på Internett. I dag tenker jeg annerledes. Jeg blir værende. I alle fall en stund til.

Del på

4 Kommentarer

 1. Alex
  19. oktober 2020 / 17:29

  Jeg tror at uansett hva som skjer så kommer du garantert til å rocke den jakken der ?

  • livingdoll
   Forfatter
   20. oktober 2020 / 09:28

   Takk <3

 2. 24. oktober 2020 / 05:59

  Kan jeg spørre hvorfor du ville legge ned bloggen? Din er en av de få jeg faktisk leser og jeg hadde savnet den veldig om du sluttet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: