Jeg anmelder oreo julekalender

God morgen julenisser og julealver! 

Alle som kjenner meg vet at jeg elsker Oreo, og det kommer neppe som et sjokk at jeg har skaffet meg Oreos egen julekalender. Vi har nå kommet til fjortende desember, fjorten luker er åpnet, og jeg tenker det er på tide med en liten produktanmeldelse.

Kule jenter ser ikke i kamera 😉.

Kalenderen er forholdsvis stor, lett gjenkjennelig med Oreo-logoen godt plassert i fronten, og umulig å ikke legge merke til når man ser den i butikkhyllen. Dette er positivt. Jo større, jo mer spennende, ikke sant? Slik tenker i alle fall jeg. Hadde den vært i vanlig sjokoladekalenderstørrelse, ville den ikke vært like spennende.

Oreo’s julekalender er forholdsvis dyr sammenlignet med vanlige sjokoladekalendere. Den koster over hundrelappen. Vanlige sjokoladekalendere ligger til rundt 10-30 kroner. Det skal dog nevnes at oreo smaker betydelig bedre enn vanlig sjokolade, og er verd noen ekstra kroner.


Kalenderlukene inneholder en av følgende produkter: 2-pack oreokjeks, lite oreoegg eller fun size candybar. Egget og candybaren er fylt med melkekrem med oreobiter i. Kjeksene er vanlige oreokjeks. Alle sammen er kjempegode!

Selv om dette er betydelig bedre enn vanlige sjokoladekalendere som har det samme innholdet i hver eneste luke, savner jeg enda mer variasjon fra Oreo her. Jeg vet nemlig at det finnes et helt hav av forskjellige oreoprodukter der ute, og skulle virkelig ønske vi kunne få noen smaksprøver av disse i kalenderlukene. Produkter jeg savner er blant annet:


Oreo matcha latte sandwich bits, oreo med smak av strawberry cheesecake, oreo med dobbel krem, oreo crispy sakura chiffon cake-kjeks, oreokjeks med smak av peanøttsmør, oreo choco brownie-kjeks, oreo med tiramisu-krem, oreo med mintsmak, oreo golden med vaniljesmak. I tillegg finnes det også oreokjeks med blåbær, med fudge, med hvit sjokolade, og en hel del andre forskjellige oreoprodukter.

Alt i alt er det en fin kalender med mye godt innhold, men jeg tror den kunne blitt mye bedre med litt mer variasjon.

Del på

1 Comment

  1. Oreolex
    14. desember 2020 / 17:40

    Nam :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: