Siden sist @ Livingdoll

God mandagskveld!
Det har vært stille på bloggen noen dager nå, og derfor tenkte jeg komme med en kjapp oppdatering.

Den tjuefjerde September fylte jeg 31 år. Dagen fikk for det meste passere i stillhet, avbrutt med et og annet «gratulerer» på facebook og SMS. Jeg og Lena tok en tur på kafè og skravlet litt. Det var også en plan at kjæresten til Lena skulle klinke til med bursdagskake. Dette skjedde av uante grunner ikke, noe som egentlig var helt greit; jeg var ikke i noe særlig bursdagshumør uansett. Samme kveld bestemte jeg meg spontant for at NÅ var det på tide å farge håret igjen, og dermed var rosafargen tilbake.

Den tjuefemte September var det meldt snø, og jeg fikk en anelse panikk av tanken på alle tingene mine som fortsatt sto nede hos Chris og som jeg plutselig så for meg at jeg måtte dra hjem med i tidenes snøstorm. Derfor sendte jeg Chris en snap med at jeg «kommer på søndag», men ombestemte meg veldig kjapt og tenkte at den turen kunne jeg egentlig ta der og da. Dermed hev jeg meg på VY-appen, sjekket når neste tog gikk, bestilte billett, og dro i vei.

Den tjuesjette September var det på tide å dra hjem igjen. Smålig brisen på pils, lettere underernært på søvn og med hundreogørtogførti ting la jeg i vei mot togstasjonen. Der møtte jeg ett par som hadde problemer med bilen og som ville bestille tog hjem isteden. Toget var utsolgt, så jeg foreslo buss, noe de syntes virket som en grei løsning. På toget satt jeg i halvsøvne til jeg hørte ordene «ål» og «stasjon». Gikk av, dro tingene mine hjemover, og hadde akkurat fått lagt dem fra meg da Lena plutselig sto utenfor. Vi skravlet litt, jeg satte pilsen i kjøleskapet, og er en anelse usikker på hva jeg gjorde resten av kvelden, egentlig.

I dag, den tjuesyvende september, har jeg stått opp, dusjet, gått på butikken for å kjøpe meg mat fordi jeg var drittlei hodepine, ryddet litt i tingene mine, skravlet litt med Lena, skravlet med lillesøster på telefon, vært på gåtur, vært i dusjen igjen, betalt regninger… Det var en plan inni der om å lage meg middag, men den glemte jeg bort. Det ligger også en plan der om å få i gang noe rutiner igjen. Dem skal jeg skrive ned når jeg er ferdig med dette blogginnlegget.

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: