Ukens irritasjonsmomenter

Jeg digger bildet ovenfor. Ikke vet jeg hva jeg gjør med hånden, eller hvorfor filteret gir håret mitt en skikkelig fæl farge, men jeg digger det likevel. Det er noe fint i alt det ufine. Her kommer en liste over ting jeg den siste tiden imidlertid ikke har digget.

♡ Ei ex-venninne
Jeg hadde ei jente jeg så på som ei venninne. Hun var religiøs, men ganske laidback på hele konseptet. Da jeg i september postet dette innlegget og ordene «religion og penger er roten til alt ondt» (punkt nr 26) , valgte hun å blokkere meg på facebook uten så mye som et ord. Det samme gjorde hun med min kompis Aylar. Ham blokkerte hun også på instagram. Der glemte hun å blokkere meg, så da fjernet jeg henne like gjerne selv, omtrentlig samtidig som jeg skrev dette innlegget. Jeg er glad i venninnen min, absolutt, men når du velger å sette eventyrfigurer høyere enn mennesker som det faktisk finnes bevis på at eksisterer, kan du egentlig bare ta rennafart og hoppe i dass.

♡ Kulde
Det begynner å bli kaldt i været. Jeg våkner opp kald, jeg legger meg kald, og dusjer flere ganger enn jeg må, bare for å få varme inn i den dumme kroppen som tydeligvis ikke klarer generere varme på egenhånd.

♡ Håret mitt
Jeg har ikke nevnt det på bloggen, men jeg har begynt å miste håret. Jeg har ganske tjukt hår til vanlig, omtrentlig tre ganger så tjukt som vanlig, skandinavisk hår, så det er ikke noen kjempekrise ennå, men likevel veldig ukult. Det er demotiverende å stå opp om morgenen, gre børsten gjennom håret, og hver dag sitte igjen med mer hår i hånden enn det normale folk mister på èn måned. Jeg opplevde også hårtap i 2015 da jeg fant ut at min daværende kjæreste planla å kicke meg ut fra vår felles leilighet slik at ei annen jente kunne flytte inn. Den gang dro jeg til legen og fikk vite at hårtapet var relatert til stress, og jeg tipper det er stress som har skylden denne gangen også.

Hva tenker dere over punktene på listen?
Hva har fått DERE til å himle med øynene den siste tiden?

Del på

4 Kommentarer

 1. 14. oktober 2021 / 13:58

  Jeg også liker dette bildet veldig godt. Gir dog litt pain in my head at det er speilvendt, men jeg skal forsøke å ikke henge meg så veldig mye mer opp i det enn… Okei, neste!

  Kjipt når religion skal splitte folk. Men skal det ikke mer til…….. så er det like greit eller? xD

  Kulda ja.. Jeg har erklært meg som relativt glad i både høst og vinter ved x anledninger, og har ikke forandret så veldig på dette. Men i år er jeg litt ekstra spent. Betaler nå 2500 mer i husleie enn jeg har gjort de siste 9 årene etter at jeg flyttet i sommer. Regnet på forhånd på dette og kom frem til at det vil gå greit, selv når de kaldeste vintermånedene måtte komme. Men så er det den saken om at Norge koblet seg på noen greier i utlandet første 1. oktober. Enkelte eksperter mener at nå vil strømprisene ihvertfall øke fremover.. jeg håper bare at prisene ikke øker så ekstremt at.. men på en annen side.. jeg var SIKKER på at Kim og Donald skulle avfyre vær sin atombombe for 4 år siden. At så og si hele USA og Korea bare ville være aske og lik i dag… det er MULIG at det er den siden av hjernen som har tatt litt overhånd igjen nå også.

  • livingdoll
   Forfatter
   14. oktober 2021 / 14:23

   Får håpe det er den siden av hjernen som har tatt overhånd. Synes nemlig strømprisene er dyre nok som de er. Blir de dyrere nå så sier jeg fuck it, lager meg grill i stua og lever på gamlemåten. Kødder IKKE! 😛 Skal koke opp vann på grillen så jeg får dusja, og internett kan jeg snylte nedpå rema. Her er det planer, serru! xD Haha neida. Uff.

 2. Alex
  19. oktober 2021 / 12:27

  Jeg har aldri vært laidback på «konseptet», kjære.
  Hadde ikke giddet å konvertere om jeg var «laidback»
  Du kjenner meg egentlig ikke idet hele tatt.

  (Prøv forresten å skrive et lignende innlegg om Islam (På forhånd RIP)

  Og jeg har ikke «glemt» å slette deg fra Instagram- og du har heller ikke slettet meg.
  Men det er så fint at man selv kan velge hva man vil bruke tiden sin på og ikke, ikke sant?
  Jeg bruker min Facebook veldig privat nå, og hovedsaklig for å holde meg oppdatert på mine studiegrupper , mentorgrupper og annet snacks som opptar meg mer enn ditt hat og forsøk på å lage drama med en person du egentlig ikke kjenner men som alltid har backa deg . Og bedt for deg.

  Men nå skal denne fæle kristne dama ta rennafart og drite , eller hva du nå sa jeg skulle. Ville bare titte innom.
  Takk for den fine oppmerksomheten..

  • livingdoll
   Forfatter
   20. oktober 2021 / 20:02

   Hei!

   Når jeg sier laidback mener jeg i den forstand at du fremdeles drikker alkohol, at du har tatoveringer, har hatt sex utenfor ekteskap, banner og diverse andre ting som jeg velger å ikke nevne her, da jeg ikke vet om du er ok med at det ligger offentlig.

   Angående Instagram; jo, jeg har slettet deg. Jeg har bare ikke blokkert deg. To forskjellige ting;)

   Alltid backet meg? Det er ikke mer enn et års tid siden sist gang du slettet meg uten noen grunn. Så la du meg til igjen, jeg godtok, spurte aldri hvorfor du hadde slettet meg fordi jeg regnet med at du kanskje kom til å ta initiativet og selv fortelle hva som hadde vært ugreit mellom oss, men det gjorde du altså ikke, og jeg bare lot det være, rett og slett.

   Angående Islam: innlegget handler om religion i sin helhet, med hovedfokus på «kristendommen og de mange variantene av den». Islam anser jeg som en variant av kristendommen, og derfor er innlegget like mye relatert til muslimer, som det er til kristne, katolikker, mormoner og diverse gud-elskende folk.

   Artig at du hinter til at jeg kommer til å bli drept for å være imot religion («på forhånd RIP») uten at det ser ut til å plage deg det minste. Artig at du også oppfordrer meg til å skrive et slikt innlegg du mener kommer til å få meg drept. Om du mener mennesker fortjener å dø om de ikke tror på det samme våset du tror på, er du et langt mer ondskapsfullt menneske enn jeg noen gang kunne forestilt meg.

   Angående «mitt forsøk på å lage drama»; hva mener du egentlig her? Det er mye du har gjort som har fått meg til å tenke «hva faen?» uten at jeg engang har giddet å kommentere det. Et godt eksempel er da du la ut et bilde av deg selv og en mørkhudet venninne, med en tekst tilsvarende «yes, some of my friends are black, but why should that be a big deal?» eller lignende. Da ble jeg flau, og hadde lyst til å si til deg at det var fullstendig åpenbart for alle og enhver at du ville ha klapp på skuldra og stjerne i boka for å ha venner med en annen hudfarge, men gadd jeg si noe? Neh.

   Kunne også kjeftet og smelt på deg for at du støtter en religion som har utallige liv på samvittigheten, oppfordrer til voldtekt, incest, holding av slaver, fysisk vold og hva verre er, men har jeg giddet, Alex? Har jeg kjeftet og smelt på deg, eller i det hele tatt PRØVD å si at du må kutte ut å støtte noe så idiotisk? Nei, det har jeg ikke. Så ikke si at jeg forsøker å lage noe drama, for det har jeg aldri gjort. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: