Hun skrek: «svarte faens jævla forpulte…»

Å flytte er gøy. Den delen som er mindre gøy, er pakkingen. Å finne alle disse småtingene man har liggende strødd rundt omkring, og putte dem i esker. Jeg har mange slike småting liggende. Mange store ting, også. Og klær nok for en hel afrikansk landsby. Alt dette skulle jeg i går pakke ned.

Etter pakking – som alltid er gøy når man har vondt i ryggen –  var det bare å få det ut i bilen. Også dette var et prosjekt jeg måtte ta med vond rygg. Humøret var med andre ord ikke helt på topp, og da mange av disse tingene var såpass tunge at jeg ikke klarte å bære dem ordentlig og derfor endte med å gå rett i bilen med både albuer og knær rett som det var, ble humøret bare verre. Spesielt èn sekk med klær var veldig tung. Den må ha veid minst hundre kilo, dere kan ikke overbevise meg om noe annet. Denne monstersekken slepte jeg med meg ut i bilen, fordi jeg rett og slett ikke klarte løfte den. Løfte den måtte jeg likevel, da den skulle opp i passasjersetet.

Med alle mine krefter, litt kneskåling med bilen og mye frustrasjon, fikk jeg den endelig godt på plass…. I to sekunder, før hele greia falt ned og ut av bilen.

«SVARTE FAENS JÆVLA FORPULTE INNAVLA MØKKASEKKHELVETES FITTELIV!!!!»
skrek jeg i irritasjon, bare for å oppdage to sekunder senere at naboen var ute på luftetur med hunden.

Så var det bare å starte kampen på nytt. Jessica mot (dritt)sekken, runde nr 2. Jeg vant, men det føltes ikke egentlig som noen seier, fordi jeg oppdaget at sekken hadde revnet. Jeg kan med andre ord se frem til at det røsser klær utover hele plenen når jeg skal bære den inn i det nye huset om et par dager. Stas.

Liiiivet iblant altså ♥♥

Del på

2 Kommentarer

 1. Anton
  6. november 2021 / 00:10

  Haha lo så jeg fikk brus i nesa. Lov å bli litt sinna i blant!

  • livingdoll
   Forfatter
   9. november 2021 / 19:26

   Haha :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: