Ukens irriterende ting

♡ Snø
Det snør, det snør, tiddelibom. Fuck my life, tiddelibom. Eller hvordan den sangen nå gikk igjen. Uansett; det har vært snø i to dager nå, og jeg er allerede lei. Kunne den ikke ventet til jeg var ferdig med å flytte, i det minste?

♡ Sigurd få’kke pult
De fleste har sikkert fått med seg at det går et program på tv som i sin tid het «Sigurd få’kke pult». Jeg ser ikke på TV, og bryr meg egentlig fint lite om hva som går der. Det som derimot irriterer meg er at vi i vårt politisk korrekte land ikke engang kan ha ordet «pult» i et tv-program. Det er for triggende, vet dere. Kan støte en stakkars jævel laget av porselen. Så nå heter programmet «Sigurd få’kke pxxxx», noe som ser helt latterlig ut, og i mine ører oversettes til «Sigurd få’kke pikk(s)», som igjen blir helt feil da serien, slik jeg har forstått det, handler om en heterofil fyr. Min beskjed er klar: la serien hete «Sigurd få’kke PULT», eller bytt hele tittelen fullstendig. Til og med «Sigurd får seg ikke noe» er bedre enn «Sigurd få’kke pxxx».

♡ Julemas
Jeg har aldri vært nevneverdig begeistret for julen. I min barndom betød den i stor grad stressa voksne, som igjen betød sure voksne, og mat jeg ikke likte. Etter at jeg flyttet i 2010, har jeg egentlig bare blitt enda mindre begeistet for den for hvert år som går. For meg betyr julen i stor grad to ting: 1) masse mas på facebook og i butikkene fra midten av september og helt frem til julaften, og 2) masse utgifter i form av gaver som må kjøpes og sendes. Ofte til nevøer og nieser jeg ikke engang har hilst på, eller kanskje møtt 1 gang de siste 3 årene. Unger som ikke har den fjerneste anelse hvem «tante Jessica» er, fordi foreldrene deres aldri har invitert meg på besøk eller giddet å ta turen hitover. I år skal jeg feire julaften helt alene, og selv om det er helt ok i grunn, føler jeg ikke noe voldsomt behov for å bli minnet på det daglig over alt på sosiale medier. «HvA sKaL dErE i JuLa Da?» eker over alt på sosiale medier for tiden, og jeg blir rett og slett irritert. Jeg skal sitte i pysjen og ete fjordland mens jeg ser dokumentarer om seriemordere på nett-tv. Piss off. Andre juledag kommer imidlertid lillesøster, mannen og niesen min (som jeg faktisk har møtt opptil flere ganger) for å feire antijul, og det blir koselig.

Hva tenker dere over punktene på listen?
Hva har fått DERE til å himle med øynene den siste tiden?

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: