Nesten så jeg vurderer et forhold

Om noen lurer på hvordan det går for tiden, så kan jeg kort og greit opplyse om at det går kaldt. Det er snø ute, og tjukk is på rutene inne. Jeg sitter med varmeovnen bokstavelig talt oppe i stofaen, cirka tre centimeter fra ansiktet, og hutrer som en idiot. Jeg sover med flere lag klær om natten, og har ikke lyst til å gå ut av sengen om morgenen, men tvinger meg likevel. Jeg vet ikke om jeg har sagt det før, men nå sier jeg det (igjen): jeg kan ikke fordra vinterkulden!

Det er nesten – NESTEN! – så jeg vurderer å skaffe meg mannfolk, bare for å ha en varm rygg å legge de iskalde, frosne føttene mine på om kvelden. Men jeg vet jeg ville angret meg, så jeg lar være. Jeg skal nok overleve kulden alene, jeg, altså, om jeg så må stappe ovnen opp i fødekanalen for å få det til.

Ellers er oppdateringene ganske … Sparsommelige. Jeg bor alene, og i natt var første kvelden jeg sovnet i fornuftig tid. Normalt sett sovner jeg i 6-7-tiden om morgenen, men i natt sovnet jeg faktisk rundt to, noe som slettes ikke er dårlig.

Det kommer mer givende innlegg senere, jeg må bare få tint hjernen min så den fungerer normalt igjen. Frosne hjerner tenker ikke.

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: