The queen is back

Jeg vet ikke med dere, men jeg mister alltid meg selv litt når jeg er i forhold. Jeg er normalt sett en person med en veldig sprudlende personlighet, en veldig positiv holdning, en kreativ sjel og en veldig fargerik stil, men når jeg forelsker meg i noen og havner i forhold, blir jeg en person som legger mesteparten av fokuset på å bevare husfreden, noe som ofte også gjør at jeg må tone meg selv ned litt. Folk har en tendens til å prøve å normalgjøre meg, og slik trives jeg ikke, noe som gjør meg veldig negativ, usikker, deprimert og dermed også tappet for energi og (livs)lyst.

Å finne tilbake til seg selv etter et endt forhold, etter et knust hjerte og en sorgprosess, er alltid en liten utfordring. Det er ikke gitt at den personen man finner tilbake til er nøyaktig den samme som den personen man var før forholdet. I alle fall ikke dersom forholdet har vart i en god håndfull år.

Jeg er nå i en situasjon hvor det føles helt rart at jeg for bare noen måneder siden satt med venner uten å fikse meg. At jeg satt der kledd som en dass, med håret i dott, og uten sminke. Jeg tror det er en bra ting, for hele denne uten sminke-greia var forholds-Jessica, ikke meg. Jeg har jo alltid vært så glad i å pynte meg – og sakte, men sikkert, kjenner jeg at det kommer tilbake. Sakte, men sikkert, kjenner jeg at sminke og hår er gøy igjen.

Sakte, men sikkert, kjenner jeg at the queen is back. At jeg er ferdig med å være stakkarslig og patetisk. At jeg er ferdig med å bekymre meg for om jeg «er bra nok» for noen. Fuck det. Jeg skal ikke være bra nok for en kjeft, skal jeg si dere; det er de som skal være bra nok for meg!

Jeg kommer aldri til å bli normal, kommer aldri til å bli miss bimbo 9000 med sitt blekede hår og sine overprisede designervesker og akrylnegler, som drømmer om å bli mamma, kjøre merce og kalle meg «kona til» en eller annen tafatt fjott, for helt ærlig; jeg er over det. Orke være en kopi av bokstavelig talt alle andre som prøver å være en kopi av en eller annen blond Hollywood-kjerring? Nei takk. Her kjører vi rosa hår, satan, hodeskaller og FUCK YOU.

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: