Mitt navn er Jessica Walderhaug. Jeg er ei 31 år gammel sørlandsjente, opprinnelig fra Grimstad, som de siste tolv årene har vært bosatt i Hallingdal. Her bor jeg alene i et toetasjers hus sammen med tre katter.

Bloggen tar mye av tiden min, da jeg har stor lidenskap for å skrive. Jeg er også glad i å lese, høre på musikk, se på tv/film, og omgås med gode venner. Jeg tar gjerne en fest, men synes faktisk det kan være minst like hyggelig å bare sitte og skravle sammen.

Moren og stefaren min gikk bort i 2020, men jeg har fremdeles god kontakt med min lillesøster på sørlandet. Vi treffes alt for sjelden, men prater på telefon nesten hver eneste dag. Andre venner jeg har på sørlandet er min venninne Penny fra videregående, Tine som jeg møtte på leir da vi var tretten, og Lily som jeg ble kjent med over nett først flere år etter at jeg hadde flyttet.

I tillegg til å skrive blogg, er jeg også en kreativ sjel som står bak mange av de bildene med tekst på som sirkulerte på nett i 2004-2006, og samtlige noveller/dikt som sirkulerte rundt i samme tidsperiode.

Spørsmål/forespørsler kan sendes pr e-post til
Jessiewald@hotmail.com

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: