Bitcoin


Bitcoin

Bitcoin er den største og den mest stabile av alle kryptovalutaer fordi Bitcoin brukes av flest mulig. Med kryptovaluta er det slik at jo flere som bruker valutaen jo bedre er det fordi når man er bruker av systemet som er man også med på å stabilisere systemet. Bitcoin kan brukes på to måter. Du kan enten være med i systemet som en som handler valutaen. Det vil si at du er en av de som enten kjøper eller selger valutaen. Om du selger valutaen på en børs eller selger den i butikken for en cola eller en kopp kaffe spiller for så vidt ingen rolle. Det er det samme prinsippet her. Du selger eller bytter den mot noe annet, eller så kjøper du den valutaen eller er den personen som bytter bort noe for valutaen.

Verdistigning

Det har vært veldig mye fokus på Bitcoin de siste årene fordi det er blitt så veldig mye penger i dette systemet. Du kan si hva du vil om Bitcoin og om at det kanskje ikke er det beste systemet fordi det teknisk sett har veldig mange problemer. Mange som har god innsikt sier mye rart, men det er ikke utenom at det går veldig bra med Bitcoin og spesielt de som eier Bitcoin. Har du eid Bitcoin over lang tid vet du veldig godt at dine verdier har gått veldig oppover.

Det er en veldig fin ting å eie noe som stiger i verdi da dette betyr at du som eier får en verdistigning. Denne kan du selvfølgelig tjene penger på om du vil tjene penger. Det kan være en fin hobby eller en fulltidsjobb å kjøpe Bitcoin og selge dem igjen når de har steget i verdi. Det er risikabelt å gjøre dette på kort sikt, men det er ikke så risikabelt å gjøre dette på lang sikt. Når du tenker over hvordan prisen har gått de siste 7 årene så kan du sikkert se for deg at det ikke burde være noe problem at prisen går oppover de neste 7 årene også, på et eller annet tidspunkt.

Utvinne Bitcoin

Det snakkes mye om Bitcoin og at det er så få Bitcoin i verden. Det finnes totalt 21 millioner Bitcoin, men ikke alle er i sirkulasjon ennå. Mange kaller disse som ikke er i sirkulasjon ennå får at de ikke finnes og at de må utvinnes eller graves opp. Hva som menes med dette er at noen må gjøre en jobb slik at du kan få Bitcoin av nettverket Bitcoin. Hjelper du systemet med å være i drift så vil du få betalt for oppgaver du gjør fult ut. Bitcoin er ikke et system som betaler for litt, men klarer du å fullføre en oppgave så har du en veldig god mulighet for å tjene litt verdier for den tiden og det utstyret du har brukt for å løse oppgaven.